djuma napisao:mile da te pitam...
ne da mi se sad tražiti hand ali bilo je ovo na boardu: 44sKs9s8
ja sam imao K9, radio pf raise, na flopu raise u visini pota, na turnu raise oko pola pota... i na riveru me lik shove-ao... da li bi platio to? inače, poprilično je bio tight...
Pa ovisi koliki su efektivni stackovi, koliko ti ostane ako foldas river... Koliko su blindovi? koliko bb je bio tvoj raise? I jos puno toga utjece na odluku na riveru...
Ovo je nedovoljno informacija da bi mogao rec dal bi platio ili ne...
Ali ajde recimo da je pocetak meca, dosta ste deep, nemas nikakav poseban read, ali protivnik izgleda poprilicno tight...
Ako je protivnik poprilicno tight onda mozemo pretpostavit da ce nas malo kombinacija sa 4 callat, mozda A4s, 44, ako je los mozda i 34s i 54s. Ako ima neku od tih 4x kombinacija ili 44 moguce je da tako odigra kako je odigrao.
K ima malo vise kombinacija koje ce callat PF, ali ako je tight vjerovatno nece callat K s malim kickerom. Sad ovisi kako je igrao do sad i kakav je postflop. Dal bi on ovdje raisao K posto je i FD na flopu? Moguce da tako odigra na flopu i turnu s K kako je odigrao ali dal bi s K na ovom boardu shovao river? Mozda, ali ne vjerujem.
Ako je imao FD na flopu onda je moguce da ovako odigra, i to mi najvise smrdi da je imao.
99 i 88 takodjer moguce...
Zrak? na ovom boardu mislim da nebi nikad ovako odigrao zrak.
Ja bi ovdje foldao.