Tema: fakker11 blog
Evo, odlučio se i ja na blog.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Evo, odlučio se i ja na blog.
sick ride... jel to S5?
odlicno odlicno sad malo nabacaj google ads i to pa da malo lova sastrane dolazi
..vec je bilo i vrijeme Robi da i ti pocnes postat nesto,a croman ce ti dobro doci za uvod.......lol
Novi post na blogu:
Update challenga i moja ideja
Pročitajte novosti fakker11 vs croman19 challenga te moje ideje za mjesec listopad.
Novi post na blogu:
Update challenga i moja ideja
Pročitajte novosti fakker11 vs croman19 challenga te moje ideje za mjesec listopad.
Na nordici možeš upotrjebiti HM ili PT3, treba ti samo Merge Converter, kojeg ti normalno dobijaš besplatno.
Moje viđenje današnjeg obračuna
Prošli puta croman19 i ja smo se dobro upoznali i današnji obračun je počeo žestoko.
Rejzalo se s lijeve i desne. Frcalo je na sve strane.
Više pročitajte na blogu.
Slazem se sa vecinom sto si napisao u blogu osim da je zavrsilo kako je trebalo,session je bio bas ravnopravan i nikako nije trebalo zavrsiti +400 za tebe.Objasni mi molim te kako sam ja imao srece u cashu gdje sam imao +450 200 ruku prije kraja.Tih 450 nije bilo sretno iako je moglo otici na obje strane,a koliko si ti srece imao u zadnjih 200 ruku to je smijesno.SNG necemo ni pricati jer se vidi da je bilo 3 coin flipa i jedan 70-30 za mene.Kad zbrojimo sve nikako nisi smio zavrsiti u plusu
Ti si dobio u cashu 3 flipa, u dva smo bili 150BB-a deep.
Ja sam dobio 3 flipa i jednom natkupio u sng-ovima. Evo, priznam da je trebalo zavrsiti 3-1 za mene u sngovima.
Zbog cega je trebalo zavrsiti 3-1 za tebe u sng ako su bila 3 flipa i jedan 70-30 za mene.Sto se tice casha tu je moglo otici u oba smjera.Po meni je realno da je session zavrsio +-
Nema veze. Imamo još 3 sessiona i vidjet ćemo kako će na kraju završiti.
mislim da je session taman toliko dug da se sreća/ev. anulira,iako bi trebalo igrati veći uzorak
Challenge, stanje od prošli put, milestone bonus, nordica
Novi updejt na blogu...
Stanje na starsima i reklama za stranicu
Nove zgode jednog pokeraša....
Stanje na starsima i reklama za stranicu
Nove zgode jednog pokeraša....
pretpostavljam da je ovo link, može malo pomoći,ne radi mi nijedan link na ovoj temi.
roba59 napisao:Stanje na starsima i reklama za stranicu
Nove zgode jednog pokeraša....pretpostavljam da je ovo link, može malo pomoći,ne radi mi nijedan link na ovoj temi.
nije to link to je samo naslov u prvom postu je link , evo Link: http://fakker11.bloger.hr/
Vau ide tebi to dobro de mi posudi milion dolara
(nisam procitao sve još - dosta za večeras) ... sta igras samo cash ili iturnire ... ili ?
sta igras samo cash ili iturnire ... ili ?
Igram samo cash.
kolika ti je prosjecna dnevna zarada inace ? otkad igras NL100
moze i na PM
prijava odnosno registracija za objavu odgovora