Dugo se nisam javio!
Dosta toga se dogodilo, prvo da počnem s titanom, nažalost titan je odustao od vip ponude koju je nudio u 9 mjesecu, tako da mi se nije više isplatilo igrat kod njih, uz to dogodilo se to da su stavili potpuni novi softver, lijepo izgleda ali meni je to nebitno, bitno je u tome da zbog mnogih gluposti sada mnogo sporije mi radi njihov softver. Događa se jedna jako čudna stvar, kako se registriram na sng, dok dođem do jedno 10-12 sng da igram istovremeno počne da mi sve šteka, sve radi usporeno, ponekad trebam više puta kliknut na check ili fold, šta me izluđivalo, a dok dođem do 20 stolova onda radi ok, čak sam i zbog toga izgubio nešto para. Stoga je bilo logično da se maknem od titana a samim time značilo je i to da odustajem od projekta nažalost. Ništa od ipokera dok si za jedno mjesec dana nekupim neki sick komp ili laptop. Zanimljivo da na stars igram 40 stolova i sve radi bez problema tak da nije da mi je laptop baš tako loš.
I nakon šta sam sve maknuo s titana, nisam znao šta da igram, pa sam malo igrao turnire, malo cash omahu kad mi je bil dosadno, uglavnom ništa nije baš dobro išlo, tak da sam na kraju nakon par dana završio na tiltu i izgubio u tih par dana 1-1.5k$
Nakon par dana odmora, odlučio sam da se moram pribrat i krenut dalje,tako da opet nastavljam s sng. U par dana sam se istrenirao i promjenio layout stolova tako da sad mogu čak 35 stolova igrat istovremeno bez problema, čak sam danas probao igrat 40 i stigao sam sve, nije bilo problema, vrlo dobra vijest jer do sad sam mogao max igrat 25-28 sng.
Trenutno dok neodlučim šta ću dugoročno igrat i dok neskupim malo samopouzdanja igram 3.4$ i 6.5$ 18 man sng, 3.3$ rebuy 180 sng i 2.2$ 180 man sng, naravno sve turbo, u 4 dana sam napravio plus od 480$ šta je jako dobro za ove buy in, vidjet ću šta ćuj dalje, još nisam siguran.
Kao što je Roba spomenuo u svom blogu, u četvrtak smo posjetili Rijeku, bili smo na turniru i cash. Vrlo zanimljiv poker izlet, dosta smo brzo došli, ko i nebi kad juriš s jenom ali vrijeme je bilo gadno, pljusak kad smo tamo išli, a maglo dok smo natrag išli.
Šta se tiče turnira i nismo imali previše sreće, svi smo ispali na neke neizbježne coolere
Dok na cash bilo dosta uspješno, ja nisam igrao jer sam zadnji od tima ispao s turnira. Šta se tiče ostalih igrač na turniru,kao i svugdje, nekolicina je dobra ali ostali su stvarno smiješni, več dugo nisam vidio da se tako puno limpa na turnira,sick, a nebreš previše agresiva igrat jer 5-6 jednostavno call ATC prije flopa i na flopu Jednog sam si posebno zapamtio, prvo je limpal TT na dileru, onda je nakon 2 limpera limpal QQ i beta na flop A77 i 5 call i turn betal , svaku ruku je call ,a A5 je gural all in jako deep, da bi na kraju call moj veliki raise s 46 off, i donk betal u mene s drugim parom flop i turn i river i tako je ispal Uglavnom bilo je zanimljivo. Na kraju sam ispal tako da je BB bio 1200, ja na bb dobio TT i na raise 3,5k gurao all in 19k, nažalost protivnik je imao KK.
Toliko od mene, nadam se da ću sad češće update moj blog i da će me napokon krenut! Sretno svima na stolovima!
Zadnji popravljao Rodman (25-10-2009 19:49:03)