riGGed_baby napisao:ThoNapalm napisao:... ali cu igrati drukcije naravno
Nema potrebe da sad tajtaš ako nisi takav tip igrača. Igraj svoj stil, samo ne riskiraj previse novaca dok ne svladaš osnove casha. Ono zašto ne 4 betat allin sa 100bb preko 9bb, zašto ne minraisat u nekim spotovima i davat im oddse(po onom šta sam vidio na ptr), zašto je važan dobar br za level koji igraš (ne doživio brzo pravi downsving, ne ovaj forumski whynerski , već pravi kad ti ljepi 2 outera 16 od 20 200+bb potova zaredom na riveru i sl.)
Zvučiš kao momak koji razmišlja svojom glavom (šta je valjda najvažnija stvar u pokeru, sve ostalo se lako nauči i automatizira), plus još priznaš u startu da si se zaletio (1 od 1000 rekao bi, imam jednog previše prijatelja koji je bustao sa nl1k 10 bui shootovima).
Preporucio bi ti DC seriju THE THIN RED LINE mislim da bi ti svaršeno pasala, pa probaj pogledat ako ti se da.
I još nešto, forum je tu da se ljudi pomažu i savjetuju, samo uzimaj sve sa zrnom soli i razmisli o svakom komentaru, dosta postova nastaje iz dosade, nego li iz potrebe za djeljenjem znanja. Npr:
niveaformen napisao:[ ] busto
[x] našao način kako beatati nl25 70bb+
[x] zaradio više u 1 danu nego ti ovaj mjesec
[x]uz rake ništa nije betable 70bb+
[x ]na 900h samplesizeu nemožeš tvrdit ni da bitaš nl2.
ma ne necu mjenjati svoju igru, samo cu igrati malo drukcije, 10% manje rizika hehe... ne znam tu seriju... i znam da su neki komentari bzvz ja uvazim sve... promislim detaljnije o onome sto ima smisla po meni...
i cisto neko je posto nisam ni breakeven s onima... ja sam tu na kraju popusio hand od 3,5k$ i to iz jednog razloga jer je lik pogodio flush na riveru, a na turnu sam betao mozda premalo dao mu neke oddse da me kola i mozda uhvati 2. J ili tu boju koju je uhvatio...
a prije toga... ja sam u pol sata sa 1200$ dosao na 1800 negdje bez premium handa... vecinom nisam nista imao, ali svaki put sam ih natjero da foldaju... tako da ja mislim da je moj nacin razmisljanja dobar jer neko je reko da nije
ali kakogod malo opreznije ubuduce... i gdje mogu naci tu seriju?
i da, sad sam bio u internationalu na turniru lol... kakvi donkovi tamo igraju prestrasno... ispo sam od lika koji limpuje utg k3off....i dobije 3 na riveru naravno ja imam kq... ali koliko ti moras biti los igrac da limpujes k3 s utg i to jebeni offsuit... koliko jebeno los
uzmem neke gandže i ovako kuliram
šta da radiš kad si bog nego da se glupiraš