Rodman napisao:pa moguče i takve serije iako se neradi o turbo sng kolko sam skužio, imaš još dovoljno buy in i trebaš biti uporan, vjerovatno ti je samopouzdanje palo pa i zbog toga ponekad pogriješiš a i vjerovatno imaš neke sitne greške, to kaj hem pokazuje nemora nužno odražavat tvoju igru, ja bi ti savjetovalo ili da par dana pauziraš ili da snimiš video kako igraš pa da mogu ostali prokomentirat, više glava je pametnije od jedne.
normal speed je...jučer sam si baš reviewal par sessiona koje sam odigrao i vidio da sam napravio par gluposti koje inače ne radim, tako da sve ovo utječe na moju igru...pauzu ne želim uzimati jer mi je u 5. mjesecu bolestan raspored i ne znam dal ću stići odigrati i 200 SNG - eva...volio bih snimiti video, al nemam sluške sa micom ovdje, a nema mi smisla video bez mojih komentara....snimit ću ga definitivno, samo je pitanje kada
ovo za EV kak točno računa ne znam....sad sam na brzinu pogledao na 2+2 forumu, ali nisam naišao na odgovor...ono što znam je da na bubble-u odem all in s nekim likom, budem favorit 60 - 40, 70 - 30, nekad i 80 - 20 i izgubim ( daleko više puta nego što bi trebao)...o coinflipovima da ne pričam...ne znam dal dobijem 3 od 20
Zadnji popravljao fukodlak (01-05-2010 19:34:37)