Re: jeli uopce moguce zaradit 1 kunu na pokeru?
pa eto , da se nadovežem na ovo, možda je stvarno nepotrebno ovo "kukanje" kako 4ladX kaže, jer smo svi svijesni da je ovo varijanca ili bi bar trebali bit ...
ali ću isto tako napomenut da iz svog iskustva znam da je nl10 postao jako bedast za igranje ... pretpostavljam da si i ti perozelina pimijetio da igrači callaju apsolutno svaki raise ili bet bez obzira na njegov iznos sa bilo kojim pocket parom ... i to svi ...
mislim da je to zato što su videovi za učenje pokera lako dostupni svima preko torrenta i jednostavno većina ljudi zna igrat preflop a postflop nagađa,, a najlakše igrat postflop je ako imate set , u što se loši igrači i pouzdaju
al eto moj graf za nl 10 prošli mjesec,, nije čak ni cijeli mjesec ... pogotovo na pokerstarsu kad su sad ovi buyinovi novi, većina fisheva igra shortstack i dosta je teško izvući value u sešnu dok igrate 100 BB buyin ili više ... graf mi je katastrofa pa zato hvala bogu na rakebacku, tj. bonusima ...
isto tako da i napomenem da sam na nl5 u 10k handova znao imat i do 100 +
al nl10 se svi sešni vrte oko 0,, evo neznam dal je to normalno il nije, al treba samo nastavit i bit uporan i trebalo bi se sve ispravit, ili ne ??
igrao sam i nl25 (ne puno) i mislio sam se vratit jer mi se sviđa puno više od nl10 po svemu, al mislim da ću još malo ostat tu bar dok se EV ne sredi ,, jednostavno ne želim move up-at prije nego crusham ovaj level prije (ofkors ) ...
al ja jednostavno ne vjerujem da "sreća" ili šta već može toliko puno više utjecati na winning/loosing sešne od vještine igranja pokera ... pero ovakvi handovi se meni također redovito događaju svaki dan, al vidiš da mi je ev varirao od početka, e sad pretpostavljam da će se to i dalje dešavat tako dugo dok se ev ne izjednači ... jedini način je igrati sve više i više bar da taj neki minus rakebackom pokriješ bar dok se ev ne izjednači i dalje će onda opet sve u redu bit ... i onda što prije move up-at