Tema: pozz svima

Zovem se David,dolazim iz Čakovca ..21 god .

Poker sam poceo tako sto sam igrao preko "fejsa" jedno  6,7 mjeseci konstantno svaki dan ..Pa sam onda kupio poker set i igrali smo nekoliko partijica uživo.I sad evo me i u online pokeru.Igram online poker vec par mjeseci.Na poker stars i Party poker.Bio sam par puta na mjestima koja nose zaradu.Vise-manje sve znam o online pokeru ..a recimo jedna od stvari koje neznam je kako i gdje se najbolje isplati uzeti bonus i kako funkcioniraju ti grafovi i programi za poker analizu (nisam ni obracao paznju na to dosad ..,ali me pocelo interesirati sve vise i vise) ....  big_smile  ..

eto toliko ...

Zadnji popravljao davpetri20 (05-05-2010 23:13:39)

00

Re: pozz svima

davpetri20 napisao:

gdje se najbolje isplati uzeti bonus

Najbolje da odabereš sajt koji odgovara tvojem načinu igre. Da bi ti to odgovorio, moraš reči što igraš i na kolko stolova...

davpetri20 napisao:

kako funkcioniraju ti grafovi i programi za poker analizu

Najbolje da skineš jedan i počneš se "igrati" s njime. Uglavnom, oni prikupljaju podatke s ruku koje odigraš (hand history) i na temelju toga rade izračune i grafove.

00

igram vecinom texas hold'em no limit varijantu

1,2 ili 3 stolova odjednom.
cisto radi primjera,na koliko stolova ti igras ?

a ovo za bonuse,to funkcionira,npr pocetni depozit ti je 25 dolara (napamet govorim)..ako je bonus 100 % onda kao dobis dodatnih 25 dolara na racun ? i kako to funkcionira,tih 25 dolara od bonusa je potpuno free ili ima nekih caka kao na party poker-u
?

Zadnji popravljao davpetri20 (06-05-2010 00:03:29)

00

davpetri20 napisao:

Od 20-24. smile

davpetri20 napisao:

a ovo za bonuse,to funkcionira,npr pocetni depozit ti je 25 dolara (napamet govorim)..ako je bonus 100 % onda kao dobis dodatnih 25 dolara na racun ? i kako to funkcionira,tih 25 dolara od bonusa je potpuno free ili ima nekih caka kao na party poker-u
?

Slično je na svim sobama. Moraš skupiti određeni broj bodova da bi dobio bonus.

Što igraš? Turnire? cash? koje blindove ili buyinove?

00

roba59 napisao:
davpetri20 napisao:

Od 20-24. smile
haha,faca  big_smile

davpetri20 napisao:

?

Slično je na svim sobama. Moraš skupiti određeni broj bodova da bi dobio bonus.

Što igraš? Turnire? cash? koje blindove ili buyinove?

Turnire  i cash games.Na party pokeru recimo trebam 25 party pointsa za 2.5 dolara. mad

cash games,do sad sam igrao NL   0.01/0.02    0.02/0.04    i  0.05/0.10
od turnira igram sve od freerola,pa one od upad po 1 do 6 dolara,igram i rebuy/addon (ali ne cesto) naravno tu i tamo bacim koji limit na turnirima,ali vecinom NL.

Znaci najbolje je za pocetak uzeti recimo 0.02/0.04   i igrati na 5 stolova i istovremeno  0.01/0.02 na 5 stolova (govorim primjera radi)?

a koji program najcesce igraci koriste za statistiku i grafove (ili koji ti koristis pa da preporucis iz prve ruke)

p.s. ovo za bonus sam mislio ako ti je pocetni depozit 100 dolara da odmah dobis 100 dolara - ali valjda sam krivo vidio ili procitao negdje na banner reklami na webu..

Zadnji popravljao davpetri20 (06-05-2010 01:49:33)

00

davpetri20 napisao:

Znaci najbolje je za pocetak uzeti recimo 0.02/0.04   i igrati na 5 stolova i istovremeno  0.01/0.02 na 5 stolova (govorim primjera radi)?

Na tim limitima ćeš teško počistiti bonus pa ti je svejedno koji sajt odabereš.

davpetri20 napisao:

a koji program najcesce igraci koriste za statistiku i grafove (ili koji ti koristis pa da preporucis iz prve ruke)

Holdem manager

davpetri20 napisao:

p.s. ovo za bonus sam mislio ako ti je pocetni depozit 100 dolara da odmah dobis 100 dolara - ali valjda sam krivo vidio ili procitao negdje na banner reklami na webu..

Nigdje ne dobiješ odmah bonus. Ako nađeš takav bonus, javi... tongue

00

Ako se dobro sjećam prije je bilo na pacific pokeru bonus gdje se jedan manji dio dobio odmah a ostatak se čistio, ne znam dal je još uvijek tako... Ali uglavnom moraš čistit bonuse.

Btw, dobrodošao!

00

da, pacific daje 100% bonus do 400$ sa 25% bonusa unaprijed i odmah na račun

pozz

assumption is the mother of all f ups

00

Uplati na Full Tilt, koliko sam ja gledao tamo je najlakše očistiti bonus, trebaš napraviti manje od 2$ rake-a za 1$ bonusa.
Za usporedbu na Pokerstarsu trebaš napraviti 3$ rake-a za 1$ bonusa, a na ostalim sajtovima još više od toga.
Dobiješ 100% do 600$ na prvi depozit, imaš 120 dana za čistiti, ide u dijelovima po 10%. Na Rush pokeru NL5 možeš očistiti oko 1$ bonusa na sat i pol vremena igre, a možeš igrati i više rush stolova odjednom.
Još dobiješ i rakeback od 27% ako se registriraš preko PokerPro.

P.S. Nemam nikakve veze s Full Tiltom osim što igram tamo, da me ne optužite za reklamu.

00