Tema: Poker setup
Ovo je moj:
Slobodno postate svoj...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
to care...
nešto slicno spajam,čekam novi stol,stolicu,još jedan ekran...
koji mi kabel treba za spojiti dva monitora?
koji mi kabel treba za spojiti dva monitora?
Imaš na grafičkoj dva utora, a kabele dobiješ s monitorima.
jesu ovo wireless slusalice? ako jesu kolko si ih platio, di ih ima nabaviti i kakve su jesu kvalitetne kao one sa zicom i jel ih treba puniti?
valjda nije previse pitanja
kaj igras na oba dva ili??
Samo na lijevom. A na desnome gledam PokerPro. hehe
gmiko napisao:jesu ovo wireless slusalice? ako jesu kolko si ih platio, di ih ima nabaviti i kakve su jesu kvalitetne kao one sa zicom i jel ih treba puniti?
valjda nije previse pitanja
Da, wireless su.
Logitech ClearChat PC Wireless Stereo PC Headset
700 i nešto sitno kuna, ima ih u Vemilu.
Naravno da ih treba puniti , ali izdrže dosta dugo. Mislim da nekih desetak sati.
Zvuk je savršen, mikrofon je odličan, čak i na većoj udaljenosti i iza zidova.
Nadmašile su moja očekivanja, jako sam zadovoljan s njima.
e hvala na odgovorima, ako me krene malo bolje u pokeru sigurno ih kupujem
Ja svoj necu stavljati. Igram na laptopu i ne mogu se mjeriti s ovim monitorima i time. Jednoga dana, jednoga dana
ps. tko po vama od ljudi koje znate iz hrvatske ili za koje ste culi ima najbolji setup?
Zadnji popravljao 1kroz1 (17-10-2009 18:59:27)
Ja svoj necu stavljati. Igram na laptopu i ne mogu se mjeriti s ovim monitorima i time. Jednoga dana, jednoga dana
ps. tko po vama od ljudi koje znate iz hrvatske ili za koje ste culi ima najbolji setup?
Ja.
robin mi se cini nesto bolji od tvoga iako nisam upoznat sa dimenzijama monitora i pilama koje ih pokrecu
robin mi se cini nesto bolji od tvoga iako nisam upoznat sa dimenzijama monitora i pilama koje ih pokrecu
Ne, moj je ipak bolji.
Moja pila je jača i moji monitori su veči.
1kroz1 napisao:robin mi se cini nesto bolji od tvoga iako nisam upoznat sa dimenzijama monitora i pilama koje ih pokrecu
Moja pila je jača i moji monitori su veči.
Moj stol je veći.
da. onaj prvi je malo diječji
Jer i je dječji. hehe, ali mi je ok i neću ga mjenjati.
Ljudi, da se razumijemo, ja se sprdam.
Najbolji poker setup je onaj koji tebi najbolje odgovara, bio to laptop sa 13" ekranom ili dual 30" monitor setup.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora