Tema: Pozdrav svima
registriran sam vec dosta vremena no vecinom samo citam, tu i tamo sam nešto postao.
za poker znam tek oko godinu dana, pocelo je preko facebook pa sam istraživao dalje, skinuo full tilt i igrao play money sng 6max i to mi je super išlo i bio super sretan zbog toga, sad mi je zao je nemogu vise na taj account dobiti rakeback...
nakon toga sam skinuo starse i dobio neka 2 dolara, oko 1,30 sam zdonkao u neki sng i ostalo nesto sitno, par buyinova za 0,25c sng 45 man. onda nakon par mjeseci sam se sjetio da imam jos tu nesto sitno i igrao taj 45man, tu sam se stalno vrtio od oko 0,50c do 2$.
sve tako do negdje 12. mjeseca prošle godine kada su dosli hrvatski freerolovi na starse, utorak freerol od 100$ a u petak id 200$, vecinom sam završavao u lovi i osvojeni dolar ili su mi super dosli kao jos koji buy in za ove od 0,25c i tako sve do jednog petka kada sam završio 3. i osvojio 15$.
tu sam bio malo zbunjen jer sam mogao toliko toga igrati, cash NL2, sng one table, DON, sng 45 man??? i tako sam igrao sve po malo dok nisam pao na 11$ i odlucio strogo igrati 0,25c dok ne izgradim roll do nekih 30$i onda vidjeti što dalje. kad sam dosao do oko 25$ sam presao na NL2 , poceo citati ovaj i jos neke forume, pogledao par videa, igra se popravila i digao se do oko 60-70$ kada sam sjeo na oko 5 NL5 stolova i spušio 20$ u tom sessionu, igrao sam van bankrolla, osjecao se neugodno na tom levelu i brzo poceo tiltat, nakon toga sjeo na par 1,20 ili 1,10 sng-ova i bankroll pao na oko 25$.
rekao igram NL2 do nekih 150$ kada cu postepeno preci na NL5 i eto ga, trenutno imam oko 111$ i igram pokoji stol na NL5, tek toliko da stavim noteove na koje ribe i slično.
eh sam se raspisao, nakon ovolko teskta ste vjerovatno ocekivali da sad crusham NL 1000 a ja jos na NL2
bacim koji graf poslije