preporuke:
od fiksnh mreža trenutno najpovoljniji bnet, problem samo u večim gradovima, daju čini mi se 6 mj. besplatan flat i početna brzina 8 megabita, ja iz vž pa ništa za sad
od ostalih dobar metronet, početna 5 megabita flat 70kn, optima početna 2mgabita 50 knflat (ja imam i zadovoljan)
od mobilnih interneta tipa web and walk dobar tele 2 jako brz, vip ok ali zna zajebavat, bar kaj se tiče vž-a, bilo bi dobro ako imaš nekoga od ukučana ili rodbine
( učenik/student, a možda si i sam), da nabaviš carnet pristupnu lozinku, svi koji se školuju imaju na nju pravo, pita se u tajništvu/referadi, i onda je mobilni internet i više nego dobar.Vip na carnet opciju daje 50 posto na sve pakete, a tele 2 je nešto slabiji, samo pazit da ne pređeš promet koji dobiješ u paketu jer je 1 mb npr oko 20 lipa pa te giga izađe i do 300kn, (zavisi od provajdera i da li imaš carnet opciju)
otiđi na stranice svih provajdera i usporedi, cijene, promet, carnet popust..., ja to nisam tako skoro gledao pa može biti da ima boljih opcija, što se tiče prometa dok igraš mislim da je stvarno mali, jer imam ljde koji uzmimo po cijeli dan kartaju belu preko mobilnog pa nisam čuo da se žale, a i ja sam davno imao paket od 2 gige pa nije bilo problema, al si dobio več savijet da sam isprobaš, (najsigurnije)
Ono sranje na bonove je kod nas ipak još preskupo.
što se tiče spajanja na tuđe veze ok, al često se desi da netko skuži i ubaci lozinku (znam iz prve ruke ), a i ima dosta dobrih opcija pa zašto ovisiti o nekom, kad budeš imo pot od 5000usda da te izbaci iz mreže
e da i raspitaj se di živiš, npr u vžu bliži centar ima besplatan wireles, i to dosta brz
Zadnji popravljao cgreen (19-05-2010 18:56:22)