evo kupil sam prosli tjedan asus N60DP-JX053
dosad sam imal Acer Aspire 5102 kojeg sad moram prodati, ali i na njemu se dalo multitableati 16 stolova na FT bez problema, uz table ninju i HEM....
ovaj asus ima kvalitetnije kuciste od acera (i jos uz to mi fora izgleda ta kao imitacija drva il kaj je vec to), brzi procesor, a graficka u lapu vrti sve igrice, neki dan sam bas isprobal novi battlefield bad company 2 i radi ok
kostal me oko 4200 kn i za tu lovu sam siguran da nisam mogel dobiti boljeg laptopa ako se trazi nekaj di bi se dale igrati i igrice - ima isti model samo JX015 sa vise rama i 0.1 GHz sporijim procesorom za 3880 kn kao na akciji - ali to samo tak pise, jer sam zval i niko ko ima takvu cijenu za taj model ga nemre nabaviti trenutno i nezna se kad bude dostupan
jedina zamjerka je na ekran, na starom aceru mi je bolje odgovaral ekran, crna je "crnija" na njemu bila, itd. ali za poker ova velicina od 16.0" cak nije ni losa, jer se oci nekak manje zamaraju mi nego prije na 15.4", mrvicu je sve skupa vece pa valjda zato
iako je rezolucija na zalost samo 1366x768, ali ak igras stackane stolove onda to nema veze, cak je mozda i bolja niza rezolucija, a za igrice je opet bolja niza rezolucija jer igrice mogu raditi ok na toj rezoluciji
a kaj se tice razlike izmedju marki laptopa, u cjenovnom rangu 4-5-6k kn bas i nema prevelikih razlika (razlike su kod skupljih modela), doduse za 6k se da kupiti laptop koji je mozda po kvaliteti izrade kvalitetniji od ovih jeftinijih, ali ako ga ne mislis non stop nanasati i prenasati okolo, onda ti to niti nebi trebalo biti vazno, a ako ga mislis cesto prenositi, onda bi ti ja preporucil da pogledas neke modele sa manjim ekranima, tipa 14.1", 13.3" itd