Re: HU sng by djuma_vu
Ali ja i dalje mislim da to nije moguce.
A to sto ti gubis cipove u uvjerenju da mora izaci,to vec nema veze sa pokerom nego sa zdravim razumom.
Matematika je vrlo jednostavna i egzaktna disciplina.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
A to sto ti gubis cipove u uvjerenju da mora izaci,to vec nema veze sa pokerom nego sa zdravim razumom.
sta nije moguce,uvatit 2 outera?
Zadnji popravljao dubai0 (22-05-2010 14:25:59)
kako je online poker besmislena igra.
BB (joker_1811) (t1970)
SB (t1030)
BB (joker_1811) has M value 26.27
Dealt to BB (joker_1811)
Preflop: (Pot is: t75)
SB raises to t100, BB (joker_1811) raises to t1970 (All-In), SB calls t930 (All-In),
Flop: (Pot is t2060, 2 players, 1 all-in)
Turn: (Pot is t2060, 2 players, 1 all-in)
River: (Pot is t2060, 2 players, 1 all-in)
Showdown:
BB (joker_1811) shows
(Two Pair, Tens and Eights)
SB shows
(Full House, Fives over Eights)
Total Pot: t2060
Winners:
SB wins t2060
Full Tilt Poker, No-Limit Hold'em Tournament
Small Blind: t20
Big Blind: t40
SB (t2135)
BB (joker_1811) (t865)
BB (joker_1811) has M value 14.42
Dealt to BB (joker_1811)
Preflop: (Pot is: t60)
SB calls t20, BB (joker_1811) raises to t80, SB raises to t2135 (All-In), BB (joker_1811) calls t785 (All-In),
Flop: (Pot is t1730, 2 players, 1 all-in)
Turn: (Pot is t1730, 2 players, 1 all-in)
River: (Pot is t1730, 2 players, 1 all-in)
Showdown:
SB shows
(One Pair, Aces)
BB (joker_1811) shows
(One Pair, Queens)
Total Pot: t1730
Winners:
SB wins t1730
Da,imas pravo. Online igra je besmislena. Pogotovo je problem sto je par aseva jaci od para dama,kraljica ili ti baba.
Da, uvijek.
5,48% znači da će protivnik dobiti u 5.48% slučajeva!
pitao sam se da li je moguće da netko na HU100 može biti toliko glup pa callati to, a ne da li je moguće da će pobijediti
Da,imas pravo. Online igra je besmislena. Pogotovo je problem sto je par aseva jaci od para dama,kraljica ili ti baba.
ajd molim te ne pravi se pametan, stvarno mi je već pun k takvih
Imam osjecaj da je tvoj protivnik callao zbog openended straight drawa.
Sto je po njegovim kriterijima bilo dovoljno isplativo,a pobijedio te na jedan ipak malo perverzniji nacin.
Imam osjecaj da je tvoj protivnik callao zbog openended straight drawa.
Sto je po njegovim kriterijima bilo dovoljno isplativo,a pobijedio te na jedan ipak malo perverzniji nacin.
a ja imam osjećaj da je protivnik idiot koji ima sreće što me uhvatio u dobrom downswingu
A mislim da smo se do sada svi slozili da je u pokeru,sreca jedan faktor koji je kratkog trajanja,i dugorocno gledajuci ne igra presudnu ulogu u profiliranju dobrih ili losih igraca.
Nisam bas shvatio kako te netko moze uhvatiti u downswingu,jer on se proteze kroz dulji vremenski period,a ne samo jednu pojedinacnu ruku.
A mislim da smo se do sada svi slozili da je u pokeru,sreca jedan faktor koji je kratkog trajanja,i dugorocno gledajuci ne igra presudnu ulogu u profiliranju dobrih ili losih igraca.
Nisam bas shvatio kako te netko moze uhvatiti u downswingu,jer on se proteze kroz dulji vremenski period,a ne samo jednu pojedinacnu ruku.
koliko si do sada odigrao hu sng meceva? ako je odgovor ispod 1000, nemamo o cemu raspravljati
Mislim da je igranje HU pokera specificna disciplina,i ne bih ulazio u raspravu s tobom,jer se osjecam inferiorno.
Nije mi tocno jasno o cemu ti i ja imamo raspravljati.
Tebe je zacudilo sto si bio callan od naizgled puno slabije ruke,koja te na kraju pobjedila.
I zakljucili smo da si imao 75% sanse za pobjedu na flopu,sto je ogroman postotak,i vjerojoatno je frustrirajuce izgubiti nakon sto si bio toliki favorit.
Zadnji popravljao Ilija Čvorović (22-05-2010 14:49:46)
ne znam ni ja o čemu raspravljamo, znam samo da sam poprilično ljut jer mi je propao već 4.-5. pokušaj prelaska na HU100... i svaki put zbog istoga sranja, niza od 5-6 poraza na presmiješne bad beatove.
pala mi zarada ovaj mjesec na 1500$...
morat ću opet malo buildati bankroll na manjim limitima dok čekam dubaija da mi pošalje dvd, kojeg šalje već mjesec dana i onda kad pogledam dvd ću ponovo pokušati na hu100
Zadnji popravljao djuma (22-05-2010 15:06:14)
kojeg šalje već mjesec dana i onda kad pogledam dvd ću ponovo pokušati na hu100
...rekoh u ponediljak sigurno iden na postu
meni je osobna puno draže kad ovako izgubim nego kad me protivnik totalno outplaya... znaš da nisi ništa mogo, odigro si sve kak spada i ne kužim čemu nervoza oko ovoga??? da je imo i 0,01% i dobio te, čemu ljutnja kad znaš da ćeš sljedećih 9999 puta ti dobit...
i bolje da ti zarada pada nego da ideš dublje u minus, laganini će sve doć na svoje, ako si dovoljno dobar za stotice doć ćeš do njih kad-tad...
ja sam isto išao gore u profitu i plakao zbog takvih bad beatova... Ali onda se sve okrenilo, počeli su me outplayati, sada nažalost sve puno ispita, zadnjih 3 dana nisam taknuo poker (ako neko prati racerake listu, vidi da sam već 3-4 puta sa istim rakeom).
Vjeruj mi, shvatit ćeš prije ili kasnije kakav je osjećaj kada ga outplayaš i posreći mu se, a kakav je osjećaj kad tebe outplayaju i tako iz dana u dan, iz tjedna u tjedan...
ako si dovoljno dobar za stotice doć ćeš do njih kad-tad...
nema neke razlike između HU50 i HU100... regulari mi ionako rijetko kad dolaze
evo jedan dobar call na HU50 (iako sam na kraju izgubio tu partiju):
http://www.pokerhand.org/?5455062
Dragi prijatelju,ako ti mislis da je ovo dobar call,svaka ti cast.
Znam da si master u HU pokeru,ali opet,ne znam.
Vjerojatno sad tvoj protivnik isto broji u sebi,i misli si pa tko je to mogao callati.
Ali ako si i dalje u toj partiji imao jos koji ovakav dobar call,ne cudi da si izgubio
moram se malo saliti
keep up the good work
nije ti palo na pamet da razmisliš malo o tome zašto je on povukao AI?!! naravno da nije! nego prvo što si napravio, došao si srati
ajd odjebi s moje teme
Zadnji popravljao djuma (22-05-2010 22:07:08)
Ti si prije svega jedna simpaticna maskota. Pa se ne mogu ljutiti na tvoje infantilne odgovore.
Ali moram ti reci da te Isus unatoc svemu voli.
Ti si prije svega jedna simpaticna maskota. Pa se ne mogu ljutiti na tvoje infantilne odgovore.
Ali moram ti reci da te Isus unatoc svemu voli.
sudeći po načinu na koji si započeo drugu rečenicu, stvarno sam maskota kad s tobom ulazim u bilo kakvu raspravu
jebeš 100$, ionako imam novaca na bacanje
http://www.pokerhand.org/?5473187
skoro sam počeo plakati, ali sam ipak odlučio odigrati meč do kraja... i pobijedio sam... da nisam, ne znam što bi si napravio
Zadnji popravljao djuma (30-05-2010 22:19:01)
bilo bi fora da je stvarno imao ili JJ ili TT mislim da bi mi odmah zatvorili ftp račun
Zadnji popravljao djuma (30-05-2010 22:23:51)