Tema: pomoc

davno sam jos preko pokerstrategya napravio account i dobio njihovih 50$ i zdonkao ih vrlo brzo...

nedavno sam dobio njihov mail kako sam i ja među onima koje su izabrali da im pošalju novi broll od 50$ ako naprave account na partypokeru! nista me ne kosta pa sam napravio account i napravio neku lovu i sad bi si digo 100, 150 $ jer mi nesto treba a ne mogu dok ne skupim one neke bodove ili kako to vec ide pa me zanima, jer sam nacuo, ako se moze dignut lova na svoj devizni ako napravim neki minimalni depozit ? da li netko zna to sa sigurnošću, a druga opcija je da mi netko ko ima account na partyu pomogne na nacin da sjednemo na HU stol i predam mu 150$ a onda ih on meni pošalje na devizni, dat cu mu 10 $ za to!

"Some people never go crazy.What truly horrible lives they must lead."
00

Re: pomoc

nemoj pokusavati prebaciti pare preko HU. skontace
ja sam tako to drugu pomoci pa su nas uhvatili.

moz biti dobar kolko oces kad njih sere
00

3

pa istina, da stalno to radim, ali mi samo jednom to treba, inace cu si ostavit lovu na party i skupit te bodove...
imas ti na partyu acc da mi napravis tu uslugu? smile

00

ja sam  sam isto sa drugom to jednom odradio pa nas uhvatili, i to za manje para
al nisu nas kaznili nego su meni samo prekinuli isplacivanje i njemu vratili sve pare koje sam mu uzo.

moz biti dobar kolko oces kad njih sere
00

5

Ja sam preko HU prebacio 10ak puta lovu od pokerstrategya na starsu i FTP i nikad me nisu nist ni pitali. Bili ste spojeni na net preko istog internet priključka(ista IP adresa)?

00

ja sam probao na partypokeru,zatvorili mi oba accounta..nisam igrao s istog IPa..

00

7

zatvorili su akount tebi i onome kojem si htio to prebacit? ili si ti sam napravio nekakva 2 akounta?

00

da,zatvorili su oba accounta,makar su bili na razlicitim kompovima,razlicitim IP adresama,na razlicita prezimena i razlicite adrese..
u emailu pisalo da je zbog "intentionally" prebacenih novaca..

00

9

to se meni nigdje nije dogodilo, jer jednostavno oni tebi ne mogu zabranit da igras HU , ne mogu ti odredit kako da ga odigras i sl. ovo prvi put cujem, a mnogi su to tako radili!

00

mars1 napisao:

to se meni nigdje nije dogodilo, jer jednostavno oni tebi ne mogu zabranit da igras HU , ne mogu ti odredit kako da ga odigras i sl. ovo prvi put cujem, a mnogi su to tako radili!

Varaš se - ovo se zove chip dumping i ako pročitaš pravila na valjda 99% siteova vidjet ćeš da je zabranjen wink

toplo preporučam da ovo pročitaš - http://www.best-poker-rakeback.net/chip_dumping.html

Zadnji popravljao iAcesHigh (24-05-2010 20:55:59)

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

11

mars1 napisao:

Probaj pa ces vidit jel mogu il ne mogu..

00

12

ok, nisam ni znao za to al evo uspjesno prebacio lovu, nismo odmah tako to prenijeli vec smo kao igrali 5-10 min, malo rakea je otislo ali ok...

00