Tema: milac171 - skoro pa blog
za pocetak, necu pisat pravi blog na bloger.hr jer nemam konkretne ciljeve (iako znam da bih trebao imat), nego cu ovdje pisat neke gluposti u vezi svoje igre, postat neke ruke itd. savjeti i kritike su vise nego dobrodosle posto ne postam ruke po forumima (opet, znam da bih trebao )
ugl, dobio sam oko 01.10. nekih promotivnih 5$ na partypokeru i poceo lagano igrat nl2. upocetku sam igrao jedan stol. kad sam dosao do nekih 10$, poceo sam multitableat i naravno popusio dosta. onda opet 1 stol, zaradim, pa multitable. tak sam par puta pusio jer je to bio prvi put u zivotu da igram vise stolova. nakon nekog vremena sam se ufurao i sad mi ide ok, max sam igrao 8 stolova, al kako sam danas (16.10.) presao 100$, pocinjem igrat 6max nl4 i to cu igrat 4 stola za pocetak. inace, ovo post je trebao bit postan jucer, bio sam na 99.80$ i par puta za redom spusim all in, al tako da je bilo smijesno. QQ spusim od AJ (dobije poker J), QQ protiv A8 (dobije set 8) i 1010 protiv AK (ajd, ovo je coin flip pa mi nije tesko palo). do 100$ sam dosao ugl nl2 fr igrom, malo sam igrao i 6max nl4, ocistio sam 12/15$ nekog bonusa kaj se oslobada po 3$, 3$ dobio na million dollar hand i onih pocetnih 5$
odoh sad malo igrat, a onda bi trebao ic ucit. imam sljedeci tjedan 3 ispita, pa ak to dobro rijesim moci cu nastavit igrat. ak sjebem ispite, nema igranja do bozica
pusa, bok