Tema: Bez vizije nema provizije
Dosta često mi se čini da kad nemaš viziju,džabe ti bilo koje karte
btw kako bi vi odigrali? (6 max je u pitanju)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Dosta često mi se čini da kad nemaš viziju,džabe ti bilo koje karte
btw kako bi vi odigrali? (6 max je u pitanju)
Fold flop.
...posto vas je samo troje 99 tu je vrlo dobra ruka ja bi 3 beta i zastacka se prije flopa vjerojatno...
ali ne igran sng pa uzmi sa rezervom....
Zadnji popravljao dubai0 (02-07-2010 20:20:32)
Ja ovdje uvijek snapfold, mislim ako ima overkarte ili backdoor straight, ima te sigurno, jedino ako tu ima 77-88 gdje ste 50:50, ali radije fold.
A dobro,ja sam pretpostavio da ima nesto od karata koje je kasnije pokazao,ali i došao je mali flop i bio sam prilično siguran da sam jači.
Ali eto,nekad je dobro biti vizionar
Ja ovdje uvijek snapfold, mislim ako ima overkarte ili backdoor straight, ima te sigurno, jedino ako tu ima 77-88 gdje ste 50:50, ali radije fold.
...ima nas ako ima bck straight i overkarte
...vs 77 88 50%
ne kuzin...ako ima i prvo i drugo pun k...smo u prednosti
Lako se da izracunat na flopu ako vjerujes da nema set četvorki ili peticu u rangeu:
overkarte 6 outa = 24% njemu - 76% nama
77 i 88 : 2 outa: 8% za njega 92% za nas..
ako ima pak veci par od nas imamo pak mi 2 outa...
Zadnji popravljao Bebach (02-07-2010 21:49:56)
lol, ja sam mislio da ste shvatili moje sarkastične šale
Naravno da si dobro odigrao, ušao si kao 3:1 favorit, nema se tu sad nešto puno za raspravljat
A šta vrijedi što sam dobro odigrao kad sam opet imao interakciju sa namještajem
I žao mi je što ja nikada neću iskusiti ocjećaje takvih igrača,koji posjeduju te vizionarske moći.
ako ne bi već PF završio AI, pošto sam toliko behind obojice, onda bih na ovakvom flopu sigurno - točno takav flop i glupi raise/call protivnika želiš - don't be results oriented
Naravno da si dobro odigrao, ušao si kao 3:1 favorit, nema se tu sad nešto puno za raspravljat
...stavi smajlic iduci put
...ilija on je ima isto outova za pobjedu,nisi ima hand koji 100% pobjedjuje valjda shvacas to....ovo se svima dogadja....
pa i ja sam sarkastično rekao ... nisi shvatio
Raise preflop bi završio sam obostranim shoveom u kojem bi bio 50 - 50,a ovako sam eto dobio dosta bolji omjer,ali nije pomoglo.
Ma naravno da je on imao outere,uvijek su outeri u špilu,sve ide u rok službe,a i bilo bi pretjerano da sam i 8. dan zaredom završio u plusu
Nije bitno što je sad imao AQ. Ne igram SNG, ali po meni je ovo čisti bet PF.
pa nije valjda da te je netko prvi put callao sa overkartama i uhvatio.
Sta se brines, pa iskuliraj.
Čisti rejz PF. Da je lik u BB-u imao T2o i došao flop T44 ili 225, šta bi onda? onda bi cmizdrio da te je natkupio s mega lošom rukom?
ja bi ovo obavezno raisao pf.. ako si vec limpao a on te raisao -- SHOVE!!! u potu ti je skoro trecina stacka.. cist shove!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora