Tema: HU SNG LIGA - prijave
Pozdrav,
na forumu pokerpro.si organiziramo ligo HU SNG, ako ima interesenta više info na:
http://www.pokerpro.si/forum/topic/4240 a-prijave/
LP,
burek.sira
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Sugestije, kritike i pohvale » HU SNG LIGA - prijave
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav,
na forumu pokerpro.si organiziramo ligo HU SNG, ako ima interesenta više info na:
http://www.pokerpro.si/forum/topic/4240 a-prijave/
LP,
burek.sira
stvarno se sve razumi
prvo štalca pol pa kravca
kak ne razumiješ pa skodelica i te brije, hebiga mi smo tu u zagorju odrasli na pop tv-eu, pa nam je slovenšćina ko materinji
cgreen ne pravi se lud.
Koliki je BI i sve,ja nit sta kuzim nit mi se da kuzit sta na ovom
OK pa da probam objasnit na hrvatskom:
-Interesenti za HU SNG ligu moraju se prijaviti do 13/9, tad se določi cjela struktura ( po principu National HU championship na NBC) i ždrijeb če dolučiti parove
-Svaki par igra max 5 igra - 3 pobjede
-Svaki par se individualno dogovori koji buy in če igrati - BI se prilagodi igraču koji igra niže limite
-Ako broj igrača ne popuni cjelu strukturu ( brojka nije potenca od 2 - 2,4,8,16,32....) onda so neki igrači prosti za prvi krug
-Prvi krug mora se odigrati do 20/9, drugi 27/9 - do 20h
-Finale če snimiti treča osoba, kasnije mogu finalisti i predložiti HH tako da možemo napraviti snimku with whole cards
Tu je i prijedlog da se plati "buy inn " za turnir po 10$ koji se šalje jednomu administratoru prije početka turnira. Prizepool bi se podjelio na kraju najbolje plasiranim igračima - buy in za cjeli turnir je neodvisan od BI za koje če se igrači u parovima dogovoriti među sobom...
tak nadam se, da je sada malo više jasnoga. Izvinite mi za moj hrvatski...tako je to kad "Janez" priča vaš jezik
lp
burek.sira
kako se biraju parovi?
znaci ako sam dobro skuzio ako igrac koji igra nize limite bira koji buy in ce se igrat, i igra protiv nekog za kog misli da nema puno sanse protiv njega odabere da se igra buy in od 1$ i moze izgubiti max 13$ ? to je malo glupo ali ajd...
-Svaki par se individualno dogovori koji buy in če igrati - BI se prilagodi igraču koji igra niže limite
glupost, znaci ako me dopadne neki top pro ja samo kazem 1$ i ko ga jebe
Da parovi mislim da se izvalce ( neki random ) i najvise mozes izgubit 5$ igra se na 3 pobjede ...
glupost, znaci ako me dopadne neki top pro ja samo kazem 1$ i ko ga jebe
Ali nema veze, ti ideš u sljedeću rundu, a on ne.
ak sam dobro skuzio, ovo se i ne igra za novce nego vise za prestiz
svidja mi se u tom slucaju i rado bi se prijavio kad bi mi netko rekao gdje
...eo i ja se prijavljujen...al nek se nabilda price pooll da ne igramo miljun HUsng za siću neku....
ak sam dobro skuzio, ovo se i ne igra za novce nego vise za prestiz
svidja mi se u tom slucaju i rado bi se prijavio kad bi mi netko rekao gdje
za sada dosta je ako se prijaviš samo na ovom linku
http://www.pokerpro.si/forum/topic/4240
ve/page/2/
slovenska verzija foruma
Vule je napiso da se jos dogovaraju za private turnire ili nesto u tom smislu...
I pravilo je da ako se igraca nemogu dogovorit da se igra na starsima...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora