Tema: SnG Pokerstars gradjenje bankrolla
Imao sam puno upswingova a i dosta downswingova na Ps-u i odlucio sam prethodnih dana napraviti pauzu, skinuo sam neku lovu i sada zelim lepo poceti polako i samo sa delom love da napravim pristojan bankroll za ozbiljnije igre.
Sutra ili prekosutra pocinjem igrati DoN od 5 $.
Pocetni bankroll ce mi biti 150 $.
Planiram za pocetka igrati oko 30-40 don-ova dnevno cisto da bih odrzao koncentraciju i da ne bih upadao u tilt umornu fazu, najbolje da se tako ogranicim na taj neki broj da odigram dnevno narednih 20ak dana pa da vidim na cemu sam nakon tih odigranih 600-800 donova.
Pokusacu sagraditi bankroll od 700 $ da bih se prebacio lagano na 10$ DoN-ove, jer su sjajni za postepeno i strpljivo gradjenje bankrolla, ovi limiti su jako laki za beatanje za prosecnog wining igraca na ovom stake-u...tu bih kupio hand history od ptr-a da malo pojacam bazu za lakse beatanje...
Imam jos mnogo planova za dalje, ali otom potom.
Zelim da ovo odradim kako treba, i da ne odustajem lako, zato otvaram i ovde projekt pa cu videti da li cu uspeti da grindam hladne glave sa vise upswingova
Znaci nesto okvirno da imam cilj, kuda idem:
Bankroll:150 $
Igra: DoN 5 $ turbo
Cilj: Odigrati 600 DoN-ova i napraviti profit od oko ~600 $
Kada sagradim bankroll od 750 $ onda bih presao na 10 $ lagano i multitabao dosta vise...
Postavljacu zanimljive ruke, neka svoja zapazanja, kretanje bankroll-a i planove i ciljeve za dalje kako se stanje bude razvijalo...
Jako zelim uspeti odraditi ovo kako treba, i nastaviti dalje u dobrom ritmu.
Primetio sam da mi pozitivna misao dosta znaci. Poslednjih dana pre pauze sam upao u jako los mind state i to je delom utiacalo da dozivim downswingove, uz naravno ne dovoljno koncentracije i umor od puno igranja svakoga dana.
Pauza mi je dobro dosla da dobro preispitam igru i odlucim tacno kuda zelim ici i da izadjem na dobar put i korak po korak sagradim jak bankroll za medium sng-ove i ozbiljniju lovu kasnije.
Trudicu se da sada ne gledam puno kroz lovu vec da odigram sto bolje u datim situacijama, jer me previse razmisljanja u materijalnom smislu cesto odvede u pogresan smer.
Eto to je to za prvi post, inace sam i relativno novi na forumu, pa je ovo i prava prilika da me pomalo upoznajete kroz postove i napredak u ovom projektu.
Zelim poceti bas sa ovako malim bankrollom da bih naucio sebe da cenim novac, svaki dolar i da se dignem od niskih stake-ova do onih medium postupno i sa dosta stecenog iskustva...
Pisem kada pocnem sa igrom i prvi session
uzivajte i svako dobro,
LovaDoKrova
Zadnji popravljao LovaDoKrova (11-09-2010 18:41:58)