Tema: Daniel Negreanu challenge
Jel zna netko sta je s onim njegovim "projektom" od 1 $ napraviti tisuče ? (ili koliko ne sječam se više)
mislim da je bila tema o tome ali ne nađem pa radim novu
-- I have gambling problem
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel zna netko sta je s onim njegovim "projektom" od 1 $ napraviti tisuče ? (ili koliko ne sječam se više)
mislim da je bila tema o tome ali ne nađem pa radim novu
mislim da je zastao na NL25 ili tako nešto
Sta nije da je frajer izjavio kako ne moze igrat vise od jednog stola koncentrirano?
Na 250 +/- dolara je.Nastavit ce ga ukratko, sada igra 100/200$ stolove,ganja 50 000ruku do nove godine,zasad u plusu 100 000.Da bio mu je problem,sad se navikava do 4 stola mislim igrati. Oldskul staces:)
Daniel: " In the meantime, I'll also be playing online a bit on PokerStars, reviving my micro limit challenge. Put in a session tonight and booked a solid win of $36.45 which gets my bankroll back up over $190 playing $0.25-$50. I started at that level with $250 and need to win an additional $250 to get to the next level, so that could take a while, or I could go broke :-)"
Zadnji popravljao MasaKrisT (13-09-2010 19:56:58)
to ti je ko da netko s foruma ode igrat na face, ja kad to vidim obično velim da to nije poker. Tak je brijem njemu kad igra na micro limitu....nikad nisam kužil te projekte, slično i ono s fergusonom, brijem da je njima generalno poker dosadil i ovo su pokušaji probuđivanja stare motivacije.
Ok baš me zanimalo pa prošlo je več dugo vremena
Volim tako prijekte gdje ljudi grade od micro limita BR čisto da me malo motivira
brijem da je njima generalno poker dosadil i ovo su pokušaji probuđivanja stare motivacije.
Ili jednostavno dobar advertising..
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora