Tema: marinac2626...
Sad malo kopao po ovim high stolovima na starsima i nasao na 5000NL i 1000NL nekog iz osijeka pod nickom marinac2626!!?? Nisam znao da imamo nekog tko igra tako visoko...tko je to??
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Sad malo kopao po ovim high stolovima na starsima i nasao na 5000NL i 1000NL nekog iz osijeka pod nickom marinac2626!!?? Nisam znao da imamo nekog tko igra tako visoko...tko je to??
To sam ja. Prije sam igrao, sada mala pauza pa uskoro opet krecem (da, iz osijeka sam, kako znas?)
..zapravo sam i ocekivao da ce se javit 4ladX sa nekim svojim komentarom...covjek kao da nema zivot pa stalno vjesi na forumu i daje komentare koji uzgred cesto nemaju veze s vezom...Iako ovaj put ima smisla...lol
Zadnji popravljao gi85 (20-09-2010 20:08:13)
..zapravo sam i ocekivao da ce se javit 4ladX sa nekim svojim komentarom...covjek kao da nema zivot pa stalno vjesi na forumu i daje komentare koji uzgred cesto nemaju veze s vezom...Iako ovaj put ima smisla...lol
proviri ispod kamena za spoznaju da postoji ovo, a ne samo pc:
http://www.pokertableratings.com/stars- arinac2626
Mogu ja igrati i više, ali vjerojatno ne zadugo...
u to ne sumnjam da mozes, a sad koliko bi dugo nisam kompetentan komentirati ...vidio sam na ptr da je u minusu, ali me cisto zanimalo tko je!! Nista, nebitno skroz!
to sam bas i ja htio napisat, to ode igrat kad tilta vjerojatno, nisam gledo, al pretpostavljam da mu graf super zgleda
u to ne sumnjam da mozes, a sad koliko bi dugo nisam kompetentan komentirati ...vidio sam na ptr da je u minusu, ali me cisto zanimalo tko je!! Nista, nebitno skroz!
Pitanje je postavljeno ko da je taj marinac regular na tim levelima..
lol nakon 6000 mu dosta bilo i otiso igrat neki highroller
ciji to graf?
od marinca nije jer sam sad gledo na ptr
Zadnji popravljao puki86 (20-09-2010 21:01:27)
to je od marinca graf za SNG i turnire na starsu
Uh koja crta nakon 6000-citog handa. Mora da je digao pare i otišao na WSOP Main event.
Možda je gledao film "The thin red line"
lol,
čitam ovaj thread i stisnem na ptr link vidim da je lik online odem vidit kaj igra vidim 5/10 20-50bb sjedi sa 1k
on na sb, svi foldaju, bb oko 25bb ovaj open shipa 77 i bb calla sa A5o :S il je napravio image il svi brijo da je fish kaj je prije vjerojatno
go marinac
mozda onaj corluka iz osijeka
Corluka je iz broda!
2250$ hu sng hahhahha cudo je lik
Lik inace i igra HT SNG, zato mu je graf onakav kakav je.
A sta je igro kod one vertikalne linije nebih znao. mozda WCOOP ME
Igrao je HUSNG od 5k, 2k i 1k.
A prije toga je digao 20k na turniru, bio je 4/888, ima jos par dobrih rezultata sa turnira, onaj graf sto je adzi stavio su samo sng.
Ukupno je po SS-u 30k$ u plusu.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora