Tema: poker(joker)stars..
Bok ljudi, citam vas cesto, pa da nesto i napisem. Tek od prije nekoliko mjeseci igram poker skoro svakodnevno. Procitah masu knjiga, foruma, pregledah tisuce videa. Prije sam igrao iz zabave, ali sad pokusavam dizati banku i dobro igrati. Kako je na Starsu najveca ponuda turnira jer samo njih igram, tamo sam i poceo igrati. Prvo SNG, a sada MTT sa 45 i 180. Prvo turnire od 2 $ pa kada sam banku dignuo dovoljno da imam 60-70 ulaza poceo sam igrati 12 $. I ovo sto mi se dogadja cijeli ovaj tjedan je prestrasno. Svaki dan desetine bad beatova kojima me izbacuju kojekakvi kreteni. Priznam da i ja pogrijesim u prosudbi ili me netko dobrom igrom izigra i to mi nije nikakav problem. Ali, ovo drugo me "ubija u pojam". Uglavnom svaki put kad sam u zavrsnoj dijelu turnira kad nas ostane 30-tak na 180 ili 10-tak na 45. Samo danas sam izgubio aseve nekolilko puta, ne znam dali sam uopce i jedne dobio. Ali ne protiv dobrih ruku, nego protiv 35, 58, niskih parova. Kad smo sa istim rukama (QK, AK, AQ) boja ode drugome. TT protiv 35 koji je dobio full. KK protiv K2, dobije flash. Reise gubim u 80 % slucajeva, kad sam sa niskim parom protiv A nesto, izlazi ili A ili druga karta, Kad sam ja sa AK, AQ protiv malog para nigdje ni A ni druge karte. Najogavnije, udjem u all in protiv dizaca sa QQ i jos dvojica iza prate. Njih trojica svi sa A i K, J i 9. I naravno na flopu cetvrti A. Uglavnom katastrofa. Igram istu igru kao i prije i sada stalno razmisljam gdje grijesim i gubim samopouzdanje..
Pa, me zanima jeste i vi imali takve faze, kako ih rijesiti jer nije problem u tome sto gubim, nego nacin gubljenja i onda se to odrazi na nacin razmisljanja i uvuce se nekakav strah da cu svaku ruku izgubiti ma kako ju odigrao..
Eto, malo sam produzio, ali ako netko ima nekakav savjet, unaprijed hvala..