Re: ČESTITKE CARE!!!!!!
svaka čast kraljino
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
svaka čast kraljino
cestitke dace,
btw, @miroror, zasto ti ovo postas?
dace je skroman momak koji se nebi pohvalio..
hvala svima, nazalost hand history nemam jer mi je konstantno nestajalo interneta tako da sam se mucio s tim cijelu noc restartao router, bio je i neki cudan misclick gdje sam umjesto 70k betao 700k ko zna kako al eto sve je dobro proslo.
cestitke
čestitam.. nice...
I ja se pridruzujem cestitkama. Mene zanima kako izdrzati 12h na turniru (vjerojatno bez sitoutanja)?
Mene zanima kako izdrzati 12h na turniru (vjerojatno bez sitoutanja)?
Dobivaš flipove i nije teško... hehe
Šalu na stranu. U praksi uopče nije teško izdržati. Na početku nisi umoran, a kasnije te adrenalin drži budnim i uopče ti se ne spava.
U praksi uopče nije teško izdržati. Na početku nisi umoran, a kasnije te adrenalin drži budnim i uopče ti se ne spava.
ili ako railas nekoga na ME wcoopa
I ja se pridruzujem cestitkama. Mene zanima kako izdrzati 12h na turniru (vjerojatno bez sitoutanja)?
nakon nekih 2-3 sata igre sam rekao da vise nikad necu odigrat turnir, meni je to poprilicno dosadno
ajspingvin napisao:I ja se pridruzujem cestitkama. Mene zanima kako izdrzati 12h na turniru (vjerojatno bez sitoutanja)?
nakon nekih 2-3 sata igre sam rekao da vise nikad necu odigrat turnir, meni je to poprilicno dosadno
To cu i ja reci sljedeci put, pa cu valjda ubosti nesto
sala. gj
A to je to. Ja uvijek kad ispadem to velim. Onda je očito prekasno.
hvala vam svima, ne bih uspio bez vas :card_heart
ajspingvin napisao:I ja se pridruzujem cestitkama. Mene zanima kako izdrzati 12h na turniru (vjerojatno bez sitoutanja)?
stisnes cashier nakon turnira pa ti dode lakse
čestitam
Svaka čast, za podizanje morala!!