makisplit napisao:1. gmiko mislim da previše banaliziraš stvari,nemaju svi iste šanse u nijednom poslu na svijetu iz prostog razloga što ljudi nisu klonovi nego zasebne jedinke i bolje da je tako,život sam po sebi svakodnevno milijunima godina to potvrđuje.
2.uzmi recimo primjer da čovjek živi full time samostalno i da mora platiti svaki mjesec sljedece: stanarinu,režije,telefon,hrana,odjecu,benzin,bar 2-3 puta u mjesecu izaci vani to ti u grubo iznosi oko 1000eura bez ikakvog luksuza,na nl25 istodobno napredovati i živjeti kako kažeš predsjednicki je utopija.
3. na siguran poker su stavljeni navodnici(ne moram valjda objašnjavati što oni znace)
4.postoji bazicni poker sa svojom unaprijed zadanom strategijom,postoji postflop igra i bezbroj varijacija na nju,postoju wining grinderi i wining playeri koji ne grindaju,postoji velika kolicina stresa pogotovo ako si na vecim limitima i NE grindaš a pogotovo ako MORAŠ prvog ili petog u mjesecu iskeširati X novca jer te mama i tata ne hrane da ne govorim ako je još netko recimo ovisan o tebi,postoju ljudi koji imaju djecu,nisu svi fakultetlije ili srednjoškolci.
na kraju samo sam htio reci da ljudima koji ulaze u svijet pokera koji može biti itekako okrutan i stresan nije dobro govoriti kako ce vec na micro limitu predsjednicki živjeti!
Ajme, 4 stranice? Idem po redu
1. Nemaju svi ISTE šanse, ali isključivši bolesne ljude (invaliditet, mentalna retardacija etc.) svi imaju mogućnost biti uspješni u svemu.
2. Pa eto, to je moj primjer. Samostalnost i NL25 prije 2 godine. Lijepo je čuti da netko misli da je moj život utopija.
Ostalo ti je roba lijepo odgovorio.