Tema: Ongame / Entraction
ima neko problema sa ongame softverom, konretno zadnja dva dana?
cili vikend nisan ni handa uspia odigrat. zamrzne svaki put kad otvaram stolove
btw... igra neko na Entraction? Moze usporedba sa Ongame? Promet, rb, %ppf ?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ima neko problema sa ongame softverom, konretno zadnja dva dana?
cili vikend nisan ni handa uspia odigrat. zamrzne svaki put kad otvaram stolove
btw... igra neko na Entraction? Moze usporedba sa Ongame? Promet, rb, %ppf ?
ja imam problema, al sam mislio da je to do mog kompa ,jer trebam nove windowse stavit..
meni je pomoglo ovo prvo
http://forums.holdemmanager.com/poker-s t-hud.html
Evo :
Najvise ljudi ima u popodnevnim satima oko 10k. A oko 1 navecer ima oko 4-5k i pada tako da oko 3-4 imas 2-3k.
Software je ok. Makar ja ne mogu igrat vise od 8 stolova (inace se moze vise).
Ak te jos sta zanima reci
meni ne ,kaj da radim sad, ovi sa supporta me isto upucuju na ovu stranicu a ne sljaka mi ovo...
Meni šteka inače, ali radi ako stavim ontop.
Puki probaj ovo: "we suggest you to downgrade your Flash players to 10.0. Also, if you are using Adobe Air you should downgrade Adobe Air to version 1.5. For further information on how to do this, please visit the Adobe website"
Zadnji popravljao Rear_Admiral (26-10-2010 14:35:11)
meni normalno radi nakon sta san stavia ontop. probaj ovo sta je rear napisa. iako meni ni to nije bilo potrebno
evo jedan info iz prve ruke:
This weekend saw a few more disruptions. I admit it's frustrating for me too...
I know they have a big upgrade planned for November 4th. Many bug fixes and such. The issues that are happening now is due to their testing, (no one told me this, but whenever a big update is coming... the network gets a little shaky).
I'll keep you posted the best I can.
All my best,
imam i7 720qm, 8gb ddr3 rama, ssd ali nema teorije ongame natjerat na 6+ stolova sa hudom, rofl. pred mjesec dana je islo 16ak bez problema.
bit ce da je dosao novi update
Zadnji popravljao 4ladX (26-10-2010 17:57:55)
nadam se da nije bilo 16 6max stolova jer meni je muka ovdje igrati i 7, kolko je loš software.
lol. sad se ne freeza kad stavim on top, al ne prikazuje hud. jucer je sve bilo ok nakon sta san ovo maka
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora