Tema: cracked table ninja?
pozdrav. eto treba mi cracked table ninja (pokerstars) pa ako netko ima crack ili neki programčić kojim mogu refreshati trial, neka me PMa, hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
pozdrav. eto treba mi cracked table ninja (pokerstars) pa ako netko ima crack ili neki programčić kojim mogu refreshati trial, neka me PMa, hvala
ok hvala riješio sam problem.
Stvarno ste super dečki, nije prošlo ni sat vremena, a dobio sam 5 mailova za pomoć... Hvala svima
postoji crack? može info na PM?
http://rapidshare.com/files/427211307/Table_Ninja_crack.rar
to je to. nemojte se cudit sto je 0KB jer je cijeli rar svega 603 bytea
http://rapidshare.com/files/427211307/Table_Ninja_crack.rar
to je to. nemojte se cudit sto je 0KB jer je cijeli rar svega 603 bytea
Zahvaljujem
jel ovaj crack radi i za full tilt?
radi
rademar napisao:jel ovaj crack radi i za full tilt?
radi
ne radi... kaze cannot find tableninja.exe zato sto se ninja za ft zove Table Ninja FT... zna neko resenje?
kad koristite table ninju na tiltu, da li vam radi chat? većinu slova ne mogu otipkati. kako to izbjeći?
kad koristite table ninju na tiltu, da li vam radi chat? većinu slova ne mogu otipkati. kako to izbjeći?
mislis sto si stavio neka slova da ti rade nešto pa ti smeta dok tipkaš ko ja stavis x da zatvori sve stolove ?
pa mislim da mozes si iskljuciti table ninju sa ESC i pocrveni (mislim da je to po defaultu) i opet stisnes esc i ukljucis ju i pozeleni
....koliko se sječam
Da trebas prvo stavit ninju na off i onda mozes pisat
aha, ok, iako nisam nijednu tipku definirao za ninja akcije (sve default), već samo koristim miša.
Uspio sam riješiti problem sa crackom za full tilt samo tamo gdje već imate instaliranu ninju odete i onu aplikaciju za pokretanje programa promjenite iz TableNinjaFT u TableNinja i crack će ju prepoznati odmah. I sad samo morate promjeniti shortcut na desktopu i sve radi
Uspio sam riješiti problem sa crackom za full tilt samo tamo gdje već imate instaliranu ninju odete i onu aplikaciju za pokretanje programa promjenite iz TableNinjaFT u TableNinja i crack će ju prepoznati odmah. I sad samo morate promjeniti shortcut na desktopu i sve radi
svaka cast! radi!
Upotrijebio sam crack koji se ovdje napisali, ali mi je i dalje ninja trial. Jel možda problem što sam skinio najnoviju verziju?
koliko sam ja upucen uvijek ce ti pisati da je free trial, i onda kad ti istekne ponovno pokrenes crack i ponovo imas free trial i tako stalno..
koliko sam ja upucen uvijek ce ti pisati da je free trial, i onda kad ti istekne ponovno pokrenes crack i ponovo imas free trial i tako stalno..
+1
Da ne otvaram novu temu za 1 pitanje...Jer radi Table Ninja na Nordici?
Da ne otvaram novu temu za 1 pitanje...Jer radi Table Ninja na Nordici?
Ne. Samo na Starsima i Tiltu.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora