Re: 1. mjesto 20k € guaranteed
zasto meni kad te nadem na sharkscope-u na pokerheavenu ne pise ovaj osvojeni turnir?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » 1. mjesto 20k € guaranteed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
zasto meni kad te nadem na sharkscope-u na pokerheavenu ne pise ovaj osvojeni turnir?
Ne znam.
Btw
Mzes me naci u trazilici ako si registriran, sad sam online
ma nisam ja ni reko da ti nemas account na pokerheavenu jer se na sharkscope vidi da si odigro nekih 12 turnira cini mi se , al nema ovoga, pa me cisto zanimalo dal je to zato sto se ja neznam sluzit sharkscopom, mislio da ce neko ko se zna sluzit otic pogledat
Mozda nisu refreshali reze, nemam pojma. Trebalo bi pitat nekog ko zna, ni ja se tim ne koristim
mislim da je to zbog photoshopa
pa sharkscope nema Boss media mrežu lol
čemu ta provjeravanja? photoshop se lako otkrije... zovko svaka čast samo naprijed
puki86 napisao:zasto meni kad te nadem na sharkscope-u na pokerheavenu ne pise ovaj osvojeni turnir?
pa sharkscope nema Boss media mrežu lol
neznam, pogledaj ja sam nasao pokerheaven i nasao sam njegov nick ali nema ovog turnira.. pod IPN -sta god to znacilo
ne provjeravam ga nego sam htio vidjet kak mu inace ide
pokerheaven je prije bio na iPoker networku.
zato ga nemozes naci jer su presli na boss.
period.
pokerheaven je prije bio na iPoker networku.
zato ga nemozes naci jer su presli na boss.
period.
IPN i jest boss
prijava odnosno registracija za objavu odgovora