Tema: pokerVT
imate li kakvih iskustva sa ovom stranicom? izasao cijeli site rip na torentu pa da ne skidam bzvz...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
imate li kakvih iskustva sa ovom stranicom? izasao cijeli site rip na torentu pa da ne skidam bzvz...
vidio negreanua na sekundu i pol to mi je bilo dosta da zatvorim taj tab.
ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
Zadnji popravljao iAcesHigh (14-10-2010 21:00:53)
ja sam upravo namjeravao uplatiti pokerVT. može li se dobiti torrent link?
ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
za mene je on svoje poker znanje pokazao u svim epizodama HSP-a i/ili PAD-a, kao i u onom HU challengeu protiv jednog poznatog 2+2era.
Simpatican je on tip i sve to, ali o pokeru kao igri nema pojma. Ne kazem da nikada nije imao, jest itekako - ali to je proslo svrseno vrijeme.
iAcesHigh napisao:ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
kao i u onom HU challengeu protiv jednog poznatog 2+2era.
moze neki link ili video, neznam za ovo
moje misljennje je da je on jako dobar turnirski igrac, al moramo uzet u obzir kad su on i fil helmjut harali turnirima igrala neka druga igra,danas je puno puno teze napravit neki ozbiljniji rezultat..
a sto se tice cash gamea toliko je los da mi nije jasno zasto se pojavljuje na tim cash emisijama i rasprodaje ugled , ono sto smo gledali u HSP i nesto malo kaj sam gledo big game komotno bi on mogao bit loose cannon il kak se vec zove...
ovo pricam za NLTH-ove ostale igre neznam kak igra nisam gledao
Zadnji popravljao puki86 (14-10-2010 22:30:32)
iAcesHigh napisao:ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
za mene je on svoje poker znanje pokazao u svim epizodama HSP-a i/ili PAD-a, kao i u onom HU challengeu protiv jednog poznatog 2+2era.
Simpatican je on tip i sve to, ali o pokeru kao igri nema pojma. Ne kazem da nikada nije imao, jest itekako - ali to je proslo svrseno vrijeme.
meni je simpaticno kako svi misle da je poker nolimit holdem
Zadnji popravljao pay (14-10-2010 22:51:46)
boboman napisao:iAcesHigh napisao:ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
neznam zasto me podcjenjujes. On je i sam rekao da je NL hold'em njegova najdraza forma pokera. I ne, nisam DN hejter.
Zadnji popravljao boboman (14-10-2010 23:38:01)
boboman napisao:iAcesHigh napisao:ajd mi please baci na pm link za download, ja sam čuo samo dobre riječi... a to što neki ne cijene Negreanua, osobu koja je na igri zaradila više nego što oni mogu sanjati, je druga stvar...
ja sam napisao da se moj post odnosi samo na nolimit holdem
ma tu ima najmanje videa od negrenaua..pogledajte na bpt... ak nema neko account ja cu to skinut pa uploadati negdje... http://www.bestpokertorrents.com/details/9363/ p).torrent
pay napisao:boboman napisao:za mene je on svoje poker znanje pokazao u svim epizodama HSP-a i/ili PAD-a, kao i u onom HU challengeu protiv jednog poznatog 2+2era.
neznam zasto me podcjenjujes. On je i sam rekao da je NL hold'em njegova najdraza forma pokera. I ne, nisam DN hejter.
Mozda je i reko da mu je najdraza ali i najslabija. Sam je rekao da su mu najbolje igre stud8 i limit holdem
Mislim da dosta ljudi razmišlja na krivi način - moj stav je da se od svakog, pa i od najgoreg igrača, da nešto naučiti, ako ništa drugo kako ne igrati. Uvijek je dobro čuti kako drugi manje ili više uspješni igrači razmišljaju o igri, a uostalom Poker VT nije samo Negreanu.
Sasvim drugo pitanje je da li to vrijedi koliko košta i koliko će to nekome koristiti, a to je stvar osobne procjene.
bneda mi se novu temu otvarat
dal ima di dobrih coaching videa sa euro siteova? stejkovi nl40/nl50 i tak to?
btw daj maknite ovo ČLANKI u opisu podforuma
Zadnji popravljao Brky (23-10-2010 17:28:13)
bumpy bump
otkud skidate coaching videe i koje preporucjete za nl25/50. dugo nisam skinuo nes novo a nekak mi se opet gleda
imas na mom blogu jedan link mislim da je to jedino izvan BPT-a, a da valja...
Da BPT radi recimo 50/50 trebas dobit flip da mozes trazit torrente
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora