Tema: Doubles Poker Championship (epizode 1,2,3,4,5 i 6)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » Doubles Poker Championship (epizode 1,2,3,4,5 i 6)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Je tkogod pogledao ovo, je valja ili da preskocim?
pogledaj, struktura ukurcu i izrezeano je pun kurac handova, al koncept je zanimljiv
pogledo prvu, smeche je. totalno nezanimljivo nekak, raise pa 3betallin i to je to
Jesu li to Howard Lederer i Phil Galfon u istom timu?? hahaha
a predobro mi je kak oberstad galfondu i seedu objasnjava kak su trebali odigrat
ova oberstad je jebeno iritanta. stalno se neki kurac pravi pametna
ova oberstad je jebeno iritanta. stalno se neki kurac pravi pametna
i ja bio bio takav da sam to postigao šta je ona, i mislim da je u pravo za onaj hand kad je igrala sa seedom.
Brky napisao:ova oberstad je jebeno iritanta. stalno se neki kurac pravi pametna
i ja bio bio takav da sam to postigao šta je ona, i mislim da je u pravo za onaj hand kad je igrala sa seedom.
ja mislim da je seed imao bolji read od nje ia zato mislim da je dobro odigrao, jos i kaze da mu je zgurao da bi callao ..
Brky napisao:ova oberstad je jebeno iritanta. stalno se neki kurac pravi pametna
ima onak gro ljudi sta su vise od nje postigli pa nisu tak bahati. sjecam se na wsopu ove godine isto se nes bahatila i kenjala liku da ju je slowrollo
btw nisam pojma imo da je galfond ovak mali
da trgo sam se kad su pokazali njega i lederera, al brijem da je lederer fakat ogroman
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora