Tema: poker umjetnost ;)
pozz.....
znaci imam lika koji radi slike tako da ih vise pomjesa zajedno u cjelinu i ispadne totalna ludnica i svaka je unikat,radio je jako p8uno vec za neke ljude vani i u hrvatskoj radi ih na nekom programu na kompu i bavi se s tim vec 4 godine......mozete izabrati bilo koju temu ,ja sam izabrao poker i za tjedan dana ce mi biti gotova...imam par njegovih slika o musici(house,techno) itd....slike su velicine 50x70 a mogu biti i verce i uokvirene....te slike su u jako visokoj rezoluciji ,pa ih kupuje u americi online i vjerujte mi izgleda bolesno...ugl ako tko zeli ja mogu staviti neke slike imeduostalim i o pokeru kad bude gotova.....
htio sam samo to reci jer znam da bi mozda neki htjeli takvo umjetnicko djelo u svojoj sobi ili iznad kompa(ili o poker ili obilo cemu drugome)..sve vase ideje on moze prihvatiti i staviti ugl.brutaLNO...
CIJENA JE OKO 1500 KN,ALI MOZE ICI DOLJE PRICAO SAM S NJIM...ON IH PRODAJE PO 1500....ZNAM DA NIJE JEFTINO ALI IMA ON PUN KURAC TROSKA,ALI VJERUJTE NIJE NI SKUPO KAD VIDITE KOJE SU TO UMJETNINE .....NEMOJTE NISTA ZAMJERITI..AKO NESTO NIJE JASNO KONTAKTIRAJTWE ME TU ILI PREKO PM-A
POZZ.....