drmarac napisao:chillin napisao:zasto niko nije ni pomislio da je ramos jednostavno bio iznerviran ponasanjem barceloninih igraca, zamisli samo da igras i da se ponasaju ko oni cjelu utakmicu, svaki faul ti dolete tri kaupcina i potezu te za rukav i seru, pa bizi ca jebi mater u u pičku više, jos pet nula vodiš.
Cim bi srusilo nekog od njihovih igraca evo pet kapucina se pojavi da ti seru zato jer si jebeni faul napravia. (najvise san popizdia kod onog sa guardiolon, zasto je cristiano toliko kriv onde bio? pa nema njega sta jebat neko u mozak i provocirat ko malo djete ko sto je to guardiola napravio. Al ne odma doleti pet kapucina i povlace ga za rukav (tragikomicno ponasanje pedra nakon tog udesa kad mu pokusava doviknut odozdo nesto i konstantno ga ćeprka po ruakvu, te izlet onog glavonje sa gola sta se odmah pozelio tuč) Tako su se citavu utakmicu ponasali uz to su vodili 2-0 od 18 minute tamo, pa sta se imas blamirat, uzivaj u pobjedi a ne jebi zid tu.
Malosu ih i jebali koliko je real to zasluzio, uvjek su bili arogantni i prepotentni uvjek su omalovazavali druge a za razliku od njih barcelona te isprda an terenu a ne izvan njega, sjecam se mourinhove izjave nakon sto je inter dernio barcu "vidimo se u madridu ali ne ove godine" misleci na to da sad on ide u madrid na finale lpa pa se vide na godinu kad preuzme real...i evo vidjeli su se....
Pamtim jednu izjavu od messija i stvarno je na mjestu, real nikad nece moci kupiti najbolje igrace na svijetu, razlog je sto su najbolji igraci u barceloni, prodi u nazat kroz povijest barce, uvjek su najbolje igrace prodavali, rivaldo, i ronaldinho su zadnji primjeri pa i etto...znas zast, jer ni jedan igrac ne smije bit iznad kluba, a to se realu stalno dogada da kupuje zvijezde koje misle da su bogom dane, ronaldu je bolje da se manje seta u armanijevim gacama i po reklamama i uhvati se nogometa, danas je pokazao koliko je jadan kad naleti na jebacku momcad, koja ti dahce 90 minuta za vratom...sto ej najzalosnije, ubit ce ih barca i upo madrida kao onda kad je cijeli bernabeu pljeskao ronaldinhu.
A o retenu ramosu ne zelim ni razgovarat, ajd mesija je skrsio ali ide si na frenda iz repke...WTF zajedno su uzeli naslov svjetskog prvaka i on ide na njega i danas sutra opet moraju zajedno igrat to je ocito debil koji ima psihickih problema jer ni jedan PROFIC si to NESMIJE dopustit.
Sve u svemu uzivao sam gledajuci tekmu jer sam barcin fan, a i da nisam bio bi mi gust gledat kako ovako prepotentna ekipa dobija lekciju...ovo su bile orgije...90 000 ljudi je uzivo gledalo kako 11 igraca je...drugih 11....Barca FTW
Savrsen rezime najveceg svjetskog derbija. Palac gore!
Imam jednu primjedbu, a tice se Realove bahatosti koju si naveo. Da, istina je - to je oduvijek bio "hollier than thou" tip klub i regularno je dovodio takve igrace. I koji su bili iznad kluba. Ali ta vremena o kojima ti pricas su gotova, jer Real ima jednu potpuno novu politiku zadnjih nekoliko sezona. Konkretnije:
Real Madrid je najmladja momcad primere vec 3 godine za redom. To sigurno nesto znaci jelda? Oni kupuju skupo, ali za razliku od proslosti ne kupuje vec gotove i formirane igrace vec istinske talente koji tek trebaju postat zvijezde. Zlobnici bi nakon ove tekme rekli i momcad
Di Maria, Ozil, Khedira, Lassana Diarra, Marcelo, Higuain, Gago, Benzema - sve su to igraci top topova, vrhunska ekstra klasa, ali ne mozemo reci da su kompletni nogometasi. Niti imaju iskustva u nogama, niti godina u zivotu koliko su imale prijasnje Realove kupovine poput Zidanea, Figa, Ronalda (brazilskog naravno), Makelelea, Seedorfa itd. To je ogromna razlika. Jer da, Real je potrosio 200 i kusur milijuna u dvije godine na transfere - ali sumnjam da ce tako skoro opet potegnuti u kasicu prasicu lokalne banke - stvaraju momcad za sljedecih minimum 5, ako ne i 10 godina. Vrijeme ce pokazati da li sam na dobrom tragu. Nisam nikada bio simpatizer Reala, dapace gadila mi se takva politika poslovanja. Ali kad sam vidio prosle i ove sezone kakvu momcad slazu (i s kojim ciljevima), kakvog trenera su doveli - shvatio sam da to nema veze sa Realom kakav otprije znamo.
Takodjer (a to je i Mourinho izjavio nekoliko puta) u Realu od 23 clana momcadi barem njih 14-15 (ne racunajuci vratare) mogu u bilo koje doba konkurirati za prvi sastav bez da se trener lovi za glavu jer fali kljucni igrac. Kad Barceloni fali Messi ili barem Messi u idealnoj formi, redovito se dogodi da cijela momcad padne. Od nedavnih utakmica se sjetim one s Herculesom i Rubinom u gostima. Slicna stvar se Barci dogodi pri kraju svake sezone vec godinama - da pri kraju jednostavno padnu jer nemaju sirinu klupe. Messi je nezamjenjiv (ruku na srce je i Ronaldo u Realu), Iniesta nema zamjenu na klupi, kao ni Xavi, kao ni Villa. Kao sto nije imao ni Eto'o. I to ih je kostalo (i kostat ce ih) naslova, mozda ne ove ali iducih godina sigurno, kao sto ih je kostalo kad im je Cappelo u zadnjem kolu ukrao naslov prvaka s Realom. Ne tako davno.
Sirina klupe i mladost su ono sto mi se vise svidja kod Reala u odnosu na Barcu, ali ponavljam, Barceloni kapa do poda za vecerasnju predstavu jer ja ovakav nogomet nisam nikada gledao, a pratim ga otkad znam za sebe. Kakvi Pele, Maradona, Ronaldinho i ekipa - Messi je jedan i jedini bog nogometa i vodja je najbolje ekipe na planeti.
Bravo!
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.