Tema: $ na ftp, ja dajem na PS.
Ako ima netko da moze neka mi javi koliko. Trebam barem 50 pa do 500.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ako ima netko da moze neka mi javi koliko. Trebam barem 50 pa do 500.
Mile dal mozes molim te meni pomoc, treba mi 30 USD na Pokerstarsu, vracam na Full Tiltu, naravno ja cu prvi poslat. Ajde molim te hitno mi je a nitko mi ne odgovara, valjda zato sto imam par postova
I ja trebam na starsima...
Napisao si vec par postova da trebas, tko ce trebat javit ce ti se.
ej,stani..nemoj stali na mitricD..da se provjeri..smrdi mi da je onaj sto zica..
Slat cu prvi samo onima kojima se moze vjerovati, vise manje se zna koji su.
Ali svejedno hvala na upozorenju.
da nema problema nudio sam se jer imam na starsima a nemam nista na FTP mislim imam malo par $
nakaži na MitrcD i reci mi svoj FTP
jesi htio reci MitricD? iz trbovlja?
roba,ako nije problem,kad se pojavi novi nick,editiraj prvi post teme i dodaj taj nick..
EDIT:mislio sam prvi post teme Žicaroši,koji je u stickyu
EDIT2:mislim da treba banati korisnika "kudra",ocito je to MitricD
Zadnji popravljao antoniob (30-11-2010 22:51:58)
Dobio je ban zbog pokušaja prevare...
Očito da nema love na starsima: http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=4248, a radio bi transakcije...
Da, lik mi je neki dan dok sam tražio Stars>MB uletio da mi može "pomoč". Ja sam ga pito kak će mi pomoć kad traži 4$ za turnir na što je on popizdio. Još mi se i prijetio da će mi nekakav DDOS (en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack)poslat. Komedija od čovjeka. Ja sam mu na vrlo nepristojan način preko PM-a objasnio što poker zajednica misli o likovima poput njega.
Kero ako mile garantira onda moze, treba mi 30 usd, reci koji ti je nick na Full Tiltu.
jesi poslo meni na kraju? Mislio sam na tebe, al nisam sad bio online..
@ Tilt, nisam, jebiga nisam bio siguran dal govoris meni...
@ kero, doslo mi je, hvala ti na pomoci.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora