i da jos samo dodam,ne mogu jebeno vjerovat da je gore netko napisao da je ronaldo bolji od mesija. niko ne osporava ronaldovu igru niti mu ZAVIDI kako je chilin napisao, ali jednostavno je real sramotan u odnosu na barcu....
Barcelona vec godinama gradi ovakav nacin igranja i ljudi uzivaju u tome, svatko ko imalo prati nogomet uziva u barcinim tekmama, bio on njen navijac ili ne, igraju najljepsi nogomet, messi je definitivno no.1 u svijetu i bit ce jos dugo dugo...a real moze kupit koga hoce nikad ali nikad nece biti kao barca...
ne znam chillin koliko si upoznat, ronaldinho je prvo i psga trebao u real ali nije dosao jer je "preruzan" tako su rekli celnici velikog kluba nije marketinski isplativ ipak je beckham bolji bolje izgleda u gacama.
Jednog od najboljih napadaca svijeta etta su se odrekli i poslali ga free u mallorcu..kasnije im je pokazao u dresu barce koliko je los...
to su neki od razloga zasto mi se gade i zasto ih ne mogu smislit....Jedini pravi real u kojem sam uzivao dok sam ga gledao je bio dok je zidane bio alfa i omega u veznom redu, ovo danas je k....od kraljevskog kluba...I dugo dugo ce oni jos gledat barci u leda...rekao si nakon jedne tekme se prica da je barca bolja...hallo 5 zadnjih el classica ih je barca dobila...6 komada im upo madrida spakira. o cemu vise da pricamo
im all in