Re: Zagonetka
pa jel nije sve
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ako racunamo da kad prode kroz vrh prode kroz 3 stranice
Ako racunamo da kad prode kroz vrh ne prode niti jednu stranicu
Koliko vrsta je Mojsije poveo sa sobom na arku?
, je u tom grmu lezi zec
koste napisao:pa auto nema krov
tocno.. auto je kabriolet
damn, ja sam htio napisat kroz šiber
Papakoder napisao:Koliko vrsta je Mojsije poveo sa sobom na arku?
, je u tom grmu lezi zec
Mislio sam rec Noinu
cujemo se poslje idem probat rjesit ove cigle u zidu
al san se ismija.
inace ovo sa "zidovima" je rješivo. U zagonetkama san loš pa necu ni pokusavat. Al zanimljivo
pocmen sad sestri pricat zagonetku. i kazen joj
Jedan covik ima 3 kceri, sve su crnokose osim dvi sve su blablabal. kolko ima kćeriju ?
sestra: tri
Ja: wauuu kako si znala
Zadnji popravljao chillin (02-12-2010 02:30:32)
nemojte ovo riješavat ovo je smrt,odu živci i vrijeme samo tako !!!
morao sam probat još jednom, užas kak te navlači da igraš opet
najdraže mi 21. pitanje govorim o prvom kvizu
Šeću četiri dobra kompića po mrkloj noći i po magli negdje po prirodi i naiđu na jedan most iznad velike provalije. Most je nepouzdan, pola dasaka mu nedostaje i veoma je opasan. Na njega mogu stati najviše dvije osobe jer će inače puknuti...
Sada ta četvorica žele prijeći na drugu stranu mosta, no dodatni je problem što imaju samo jednu lampu koja im je presudna pri prelazu mosta jer bi inače netko zakoračio u prazno gdje nedostaje daska.
Ima još jedan problem. Preko mosta se 2 osobe moraju držati skupa, dakle most će prelaziti brzinom sporije osobe.
U koliko minimalno vremena mogu svi prijeći na drugu stranu ako nisu svi jednako brzi?
Prvi čovjek može prijeći most za minutu
Drugi čovjek može prijeći most za 2 minute
Treći čovjek može prijeći most za 5 minuta
Četvrti čovjek može prijeći most za 10 minuta
Zadnji popravljao mr. Air Jordan (02-12-2010 02:46:02)
oš jednom, užas kak te navlači da igraš opet
najdraže mi 21. pitanje govorim o prvom kvizu
Jel tak da je dobar
26 pokusaja poslje....
Jel rjesio ko ove cigle?
Muškarac je upucan u autu. Na njegovoj odjeći nije bilo tragova baruta, što znači da se ne radi o samoubojstvu i da je osoba koja ga je ubila bila izvan auta. Međutim, svi prozori su bili dignuti, a i vrata od auta su bila zaključana. Nakon analize mjesta zločina, utvrđeno je da su jedine rupe od metka bile na čovjeku - dakle, na autu ništa ni ogrebotine. Ključevi su pronađeni u autu.
Kako je muškarac ubijen?
muškarac je bio bez odjeće..
Šeću četiri dobra kompića po mrkloj noći i po magli negdje po prirodi i naiđu na jedan most iznad velike provalije. Most je nepouzdan, pola dasaka mu nedostaje i veoma je opasan. Na njega mogu stati najviše dvije osobe jer će inače puknuti...
Sada ta četvorica žele prijeći na drugu stranu mosta, no dodatni je problem što imaju samo jednu lampu koja im je presudna pri prelazu mosta jer bi inače netko zakoračio u prazno gdje nedostaje daska.
Ima još jedan problem. Preko mosta se 2 osobe moraju držati skupa, dakle most će prelaziti brzinom sporije osobe.
U koliko minimalno vremena mogu svi prijeći na drugu stranu ako nisu svi jednako brzi?
jel odgovor 19min??
koste napisao:oš jednom, užas kak te navlači da igraš opet
najdraže mi 21. pitanje govorim o prvom kvizuJel tak da je dobar
jebena bolest, ne možeš prestat dok ne riješiš, sječam se da sam prošle godine skoro proplako od muke jer sam stalno padao na onom pitanju sa satom
10min
Evo jedne stare, al vi ste svi ovdje mladjahni, pa da vidimo ako znate odgovor, bando!
Covjek udje u lokalni kafic i zatrazi od konobara casu vode. Konobar izvadi sacmaricu i uperi ju prema covjeku. Covjek kaze "Hvala", okrene se i izadje iz kafica.
Zasto?
neznam zašto je reka hvala ali logično je da je otiša nakon što mu je čovik uperija sačmaricu u njega
Evo jedne stare, al vi ste svi ovdje mladjahni, pa da vidimo ako znate odgovor, bando!
Covjek udje u lokalni kafic i zatrazi od konobara casu vode. Konobar izvadi sacmaricu i uperi ju prema covjeku. Covjek kaze "Hvala", okrene se i izadje iz kafica.
Zasto?
Dobra!!! frend mi je rekao pa cu odgovore prepustiti drugima! Hi hi hi...
jesan toliki antitalent il je ovo besmisleno?
Zadnji popravljao chillin (02-12-2010 05:01:07)
Bebach napisao:jesan toliki antitalent il je ovo besmisleno?
[2:12:31] skala gori-doli/ xxxx: ja san se nada
[2:12:35] skala gori-doli/ xxxx: al sa 4 cu bit zadovoljan
istina je negdje u sredini!
Covjek je stucao pa ga ovaj prestrasio sa puskom umjesto da mu da casu vode... od straha prestao stucati pa reko HVALA
Bebach napisao:jesan toliki antitalent il je ovo besmisleno?
+1
niš ne kužim, koju god da onu stisnem izbaci da nije