Re: Proteklih 5 sati na NL50...
14bb/100 svaka cast, mora da te islo...!??
Pa da, išlo me
Moglo je i bolje, timeoutali su mi quadsi u 400bb potu i jedan hand nisam vidio da je dupli spareni board i zgurao sam flush, tak da je trebalo biti +1500
bolesan volume, gratz.. nego, kako setupas 20 stolova?
bolesan volume, gratz.. nego, kako setupas 20 stolova?
Do nedavno sam igrao sa 4 stola na ekranu bez overlapa, po 6 komada stacked ispod svakog.
Sada, nakon par sessiona provedenih igrajući na laptopu navikao sam se na 1 table stacked setup (dakle svih 24 stola jedan iza drugoga) i to mi sad jedino odgovara i puno je brže i bolje. Tableninja obavezna.
Evo i ukupan graf za prošla 2 mjeseca (220 sati/27 dana igre):
igras neki nit style? nekako mi takav masivni multitejbling vuce na autopilot, tj. tesko je obratiti pozornost na odredjene situacije, i neki gameflow?
nisam jos probao vise od 8, al kontam da bi trebao. iako neznam kako bi moj stil igre to pretrpiio
igras neki nit style? nekako mi takav masivni multitejbling vuce na autopilot, tj. tesko je obratiti pozornost na odredjene situacije, i neki gameflow?
nisam jos probao vise od 8, al kontam da bi trebao. iako neznam kako bi moj stil igre to pretrpiio
Igram različite stilove, ovisno o kompoziciji stolova.
Recimo, ovaj gore session igrao sam 18/15 s 8% 3beta.
Ponekad igram 21/19 s istim 3betom, ponekad manjim, kao što sam rekao, ovisi.
Uglavnom, negdje u tom rangeu, rijetko manje ili više.
Nemam strogo definirane preflop rangeove iz pozicija ili nešto tako, jednostavno pokušavam odigrati najbolje što je moguće za određenu situaciju. I sa 24 stola može se pratiti gameflow i steći dobre readove.
Ne znam što ljudi točno misle pod autopilot, jedino gdje tu riječ mogu smjestiti je da nakon nekoliko milijuna odigranih handova u dijeliću sekunde podsvjesno, bez da moraš razmišljati, točno znaš što nečiji bet u kojoj situaciji znači pa možeš isto tako u dijeliću sekunde i reagirati. Ja to ne bih nazvao autopilotom nego iskustvom.
Probaj definitivno više stolova. Hourly će ti biti zahvalan kad se navikneš, pa makar isprva izgledalo nemoguće pratiti 24 stola.
svaka čast gmiko
Hoćeš sad na NL100, kako si napisao u blogu?
Napravio sam malo veći cashout tak da ću ipak pričekati još jedan bonus i 3k milestone. Najkasnije do kraja mjeseca. Bankroll nit
LOL. ili mozda čekaš da ti se ja maknem na nl200?
LOL. ili mozda čekaš da ti se ja maknem na nl200?
Hehe, ne bih se bunio.