Tema: FTP rb
pozdrav, zanima me daje li full tilt standard rb 27% ako ne napravin uplatu?
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
pozdrav, zanima me daje li full tilt standard rb 27% ako ne napravin uplatu?
ma nisan jos ni napravija acc, nego san se mislija pribaciti sa starsa na tilt pa me zanimalo jeli daje rb bez depozita.
transferati player to player
Pa sta ti nije jednostavnije povuci sa starsa i napraviti uplatu na FTP i dobiti i bonus?
cekan jos devizni racun a ispalili su me ovi stolovi na nl10 jer su sve one lakse fishije na 25-50bb , a neda mi se igrati na stolu sa 100bb protiv 5 nitara
Da, ako se prijaviš na full tilt preko linka gdje ti "obečaju" rakeback, imaš rakeback i bez uplate... Znači, ako se registriraš na full tilt preko pokerpro-a dobivaš rakeback iako ti netko pošalje lovu preko player to player transfera.
pa povuci na MB, pa onda uplati sa MB
kak ce povuc na mb ak nikad nije uplatio sa mb?
znam da sam ja tak nekak.
aha da, shipaj nekom na starse, a on tebi na MB, pa zatim uplatis s mb na starse i izvuces sve nazad na mb. onda mos uplatit na ft
easy game
Zadnji popravljao Brky (15-12-2010 00:39:55)
Da, ako se prijaviš na full tilt preko linka gdje ti "obečaju" rakeback, imaš rakeback i bez uplate... Znači, ako se registriraš na full tilt preko pokerpro-a dobivaš rakeback iako ti netko pošalje lovu preko player to player transfera.
A sta ako sam prije napravio racun na FTPu i sad hocu napraviti novi preko PokerPro-a zbog rejka, a i na FTPu i ovdje sam prijavljen preko istog e-maila. Sta to znaci ako hocu rejk morao bih napraviti skroz novo korisnicko ime s novim e-mailom na PokerPro da mi prodje?
Valjda se kuzi moja poanta
Ne. Nije bitno koji mail si koristio na full tiltu. Samo je bitno da si se registrirao preko pokerproa.
Pa sta ti nije jednostavnije povuci sa starsa i napraviti uplatu na FTP i dobiti i bonus?
bonus se može startati i preko player transfera
bonus se može startati i preko player transfera
Kako? To mi jos nije poznato.
troon napisao:bonus se može startati i preko player transfera
Kako? To mi jos nije poznato.
siguran sam da sam to pročitao u faqovima .. baš sad tražim ali nemogu naći ... a nek pita mejlom ... ali mislim da može ... tj. da se automatski starta bonus kod prve uplate na koji god način ona bila izvršena
Dok ne napraviš deposit ne možeš da primaš pare preko player to player. Zaključana ti je ta opcija, tako da ćeš ipak morati da depositas.
mozes primat lovu i bez depozita
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora