Re: 1. deep table
o kojoj je to kući uopće riječ???
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
o kojoj je to kući uopće riječ???
e ekipa, di cete za novu?
e ekipa, di cete za novu?
izađeš van iz kreveta oko 12, pukneš 2-3 petarde i natrag u krevet
PETARDE hahahaha
Picku koji drski spam ovog topica. AL NEKA JE !
PocketRockets napisao:izađeš van iz kreveta oko 12, pukneš 2-3 petarde i natrag u krevet
PETARDE hahahaha
Picku koji drski spam ovog topica. AL NEKA JE !
ovo je na fejsu vidia ima grupa ova
o cemu tI !?
...ma to je jedna grupa na fejsu hahahah....necemo spamat vise aj
ea s fejsa je
inače dečki za novu, ja samo vindi koktele, i to one naranđaste... ubijaju
ea s fejsa je
inače dečki za novu, ja samo vindi koktele, i to one naranđaste... ubijaju
Sta su to vinidi kokteli, i ja bi to, ja samo po pivi al nije neki efekt
ovo je inače ilegalno piće, 95% alkohola tak da nema zajebancije s tim
ahhh, a ja mislio da ti mislis nesta onak za malo ozbiljnije a ono corak i to zesco
Tilt napisao:Istina je da ne mozes cashoutat vise para nego sto si rejka napravio... Ili mozes malo vise, al te mogu izjebat ko malog majmuna.. Bio je na 2p2 thread gdje je covjek deposito par k, igro HU i digo dosta love, necu sad bubat, a napravio je malo rejka i sad mu pare stoje na acc... Nek 4ladx nadje to, svejedno on zna 2p2 napamet
cek zajebavate me... pa sad sam tamo dobar dio rolla stavio, ocete rec da ga necu moc povuc?
moć ćeš, samo se profit i rejk gledaju...
puki86 napisao:Tilt napisao:Istina je da ne mozes cashoutat vise para nego sto si rejka napravio... Ili mozes malo vise, al te mogu izjebat ko malog majmuna.. Bio je na 2p2 thread gdje je covjek deposito par k, igro HU i digo dosta love, necu sad bubat, a napravio je malo rejka i sad mu pare stoje na acc... Nek 4ladx nadje to, svejedno on zna 2p2 napamet
cek zajebavate me... pa sad sam tamo dobar dio rolla stavio, ocete rec da ga necu moc povuc?
na kojem klijentu to?
ok zadnji moj post ovdje....mirari vec sam se ispricao u postu i rekao da sam trebao to posalati na pm -pogledaj malo...evo jos jednom moja isprika,rounder imas pravo sry
salemetal napisao:Mirari napisao:igraš na siteu na kojem u slučaju profita većeg od 1k eura nemaš pravo na isplatu jer ga mutež i lopovi vode onda šuti i ne postaj. eod
Šta, šta?
Jel ovo sitina?
ne
FAIL
Zadnji popravljao niveaformen (31-12-2010 02:06:06)
niveaformen napisao:puki86 napisao:cek zajebavate me... pa sad sam tamo dobar dio rolla stavio, ocete rec da ga necu moc povuc?
na kojem klijentu to?
rrpoker-dollaronet...
milac napisao:e ekipa, di cete za novu?
tebe idu pucat u krevet
ovaj MIRARI neka faca
tebe idu pucat u krevet
Gle več sam ti rekao, neću bit s tobom za novu kod tebe u krevetu, nađi si drugu žrtvu!!!
pay napisao:jel moze meni netko objasniti zasto ja ovdje na 80% postanih handova vidim samo jednu kartu u ovom slucaju As ?
To ti je zbog Adblock Plus-a u Firefoxu
trebas ovo napraviti: desni klik na ABP u donjem desnom kutu
zahvaljujem
profy napisao:ok zadnji moj post ovdje....mirari vec sam se ispricao u postu i rekao da sam trebao to posalati na pm -pogledaj malo...evo jos jednom moja isprika,rounder imas pravo sry
profy napisao:salemetal napisao:Šta, šta?
Jel ovo sitina?
ne
FAIL
Ja sam prvi mjesec napravio duplo profita u odnosu na rejk i nisam imao nikakvih problema s povlacenjem
Ja sam prvi mjesec napravio duplo profita u odnosu na rejk i nisam imao nikakvih problema s povlacenjem
Jel ti pokerpro povlačio ili si sam na MB?
ja sam ovaj mjesec digao oko 1000 e i tako pzadnja 2-3 mjeseca nikad problema,zadnj put preko pokerpro,a ostali preko jednog lika,sad jedino ne znam kakva je šema preko mb-a