Re: Staking PCA 2011 Main Event SLIKE
mi smo prosle godine platili toliko ako ne i vise, pokusaj nac direktno iz londona za nassau to ti je jeftinije al popunjeno je vjerojatno dosta unaprijed
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
mi smo prosle godine platili toliko ako ne i vise, pokusaj nac direktno iz londona za nassau to ti je jeftinije al popunjeno je vjerojatno dosta unaprijed
Ja sam gledao karte i nisam mogao naci nista ispod 1k dollara,jel ima sanse da se ista jeftinije nade?
Imaš Frankfurt-Massau povratna 7.1.-14.1. za 650€ http://www.airtickets24.com/hr/dreamflight/Results/ReviewFlight.aspx?cb=443884783
Zg-Frankfurt se vjerojatno može nać za stotinjak € povratna
Ja sam gledao karte i nisam mogao naci nista ispod 1k dollara,jel ima sanse da se ista jeftinije nade?
ja sam svoju morao platiti 14k kuna jer nije više bili jeftinijih,a želio sam povezane letove s obzirom na vremenske neprilike , što da ti kažem Ako si našao za 1000 $, uzmi ,samo soba koju bi djelili košta inače preko 500 $ po danu (Atlantis Hotel,Coral Tower Guestroom) !!!
Zadnji popravljao KresimirS (01-01-2011 04:35:05)
Ti si bio u Cro-teamu na World cup-u?
Uzimam 1 udio, shipnuto 20$
sjelo,thx
evo i ja sam poslao 20$ za jedan udjel.
sretno.
sjelo,thx
kolko je jos ostalo udjela?? i kolko bi ih trebao uzeti da idem s tobom na bahame??
malo me zbunjuje taj "hahaha". Ti to ozbiljno pitaš ili se samo šališ?
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:52:09)
Skužio sam ja da mu je to potpis, pa nisam baš toliko glup Daj molim te, još će ljudi stvarno misliti da sam glup i povući sve svoje udjele... Slobodno malo posumnjam kad se čovjek potpisuje sa "hahaha" da li je ozbiljan...
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:52:55)
kolko je ostalo jos?
Uzeo bi ja nesto
10
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:54:12)
ja sam poprilicno ozbiljan jer sam mislio ici ove godine na PCA igrat neki side event pa ako mogu dobit besplatan smjestaj opcija da uzmem postotak od tebe u zamjenu za smjestaj bi mi pasala...
Ajd napisi ak je ta opcija jos u opticaju pa bi uzeo kolko je ostalo.....
Nitko se još nije javio da želi samnom na PCA tako da opcija još postoji, inače je ostalo još ukupno 10 udjela, pa ako želiš...
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:57:55)
pero_zg napisao:ja sam poprilicno ozbiljan jer sam mislio ici ove godine na PCA igrat neki side event pa ako mogu dobit besplatan smjestaj opcija da uzmem postotak od tebe u zamjenu za smjestaj bi mi pasala...
Ajd napisi ak je ta opcija jos u opticaju pa bi uzeo kolko je ostalo.....Nitko se još nije javio da želi s menom na PCA tako da opcija još postoji, inače je ostalo još ukupno 10 udjela, pa ako želiš...
uzeo bi 1 udio,ali lova mi je jedino na FT-u.Imaš acc tamo ili da nađem neko rješenje tipa,ja nekom na tilt a onda on tebi na starse?
Nema problema, ako imaš nekog frenda na Starsu neka prebaci na moj acc na Starsu, ja ti rezerviram odmah sada jedan udio.
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:59:09)
pepy667 napisao:KresimirS napisao:Nitko se još nije javio da želi s menom na PCA tako da opcija još postoji, inače je ostalo još ukupno 10 udjela, pa ako želiš...
uzeo bi 1 udio,ali lova mi je jedino na FT-u.Imaš acc tamo ili da nađem neko rješenje tipa,ja nekom na tilt a onda on tebi na starse?
Nema problema, ako imaš nekog frenda na Starsu neka prebaci na moj acc na Starsu, ja ti rezerviram odmah sada jedan udio.
hvala,p okušat ću nać nekoga. Dostavim detalje na pm kad nađem.
Posalji na Turcin na tiltu, pa cu ja poslat kresimiru na ps, samo mi treba nick...
Turcin
ovaj isti ''pepy667'' sad ću poslat sa njega
ma mislim na koji nick ja moram poslat na ps..
ma mislim na koji nick ja moram poslat na ps..
piše ti u prvom postu ''KresimirS'''
stiglo,thx
Zadnji popravljao KresimirS (02-01-2011 00:59:55)
uzimam ja 1. posaljem danas/sutra tokom dana.