Tema: Full Tilt novogodisnji bonus
pozz svima
mene zanima za ovaj bonus koji se dobije na kraju godine za statuse na full tiltu (bronza,silver,gold i iron man),jel zan neko oce li to bit kao bonus za oslobodit ili ce se to pridodat na racun
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
pozz svima
mene zanima za ovaj bonus koji se dobije na kraju godine za statuse na full tiltu (bronza,silver,gold i iron man),jel zan neko oce li to bit kao bonus za oslobodit ili ce se to pridodat na racun
Oslobodit. Tako pise na FTu
Once you’ve qualified for your bonus, you’ll have from 00:00 ET on January 1st to 23:59 ET on February 14th to clear your bonus money by earning Full Tilt Points in our real-money games.
Zadnji popravljao JabbaJinx (29-12-2010 17:50:46)
ni meni, a znam da nekim frendovima je...
jeste dobro provjerili ?
taj bonus vam nije vidljiv u cashier->bonus account, već na iron man stranici imate link gdje pratite čišćenje tog bonusa
ja jesam, nema još uvijek ničega
Evo meni tek danas se pojavilo. Nemam baš previše ali 250$ za 5000 ftp bodova izgleda baš slatko.
jeste dobro provjerili ?
taj bonus vam nije vidljiv u cashier->bonus account, već na iron man stranici imate link gdje pratite čišćenje tog bonusa
da tamo na Year-End Bonus na iron man stranici? ili
,jer meni jos nije stigao
Zadnji popravljao perkan91 (02-01-2011 16:18:01)
da, tamo...ako ništa drugo provjeri si na njihovom forumu, sigurno je bilo riječi o tome
http://pokerforums.fulltiltpoker.com/
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora