@bebach baš sam natipkao post i onda vidim da si u biti ti isto napisao.
moj post:
hebiga, za sve one koji guraju handove bez odsa, pfr shoveaju Q7o, izlaze na limite bez rola, opčenito sve ribe, za njih sve to vrijedi i za njih je poker ništa drugo nego klasična kocka.
Dok 16 godišnji klinac busta 100$ i starci mu to saznaju teško ćeš ti njima objasnit šta je poker.
Sve je dobro dok ima tih koji misle da je poker kocka, kaj se mene tiće kaj ih je više bolje za mene. Naravno nas muči kaj takve emisije pojačavaju mogučnost potencijalnih problema u svezi zakona.
Psiholozi koji govorie o pokeru kao kocki i kockarima znaju da postoje i pro kladioničari i pokeraši koji su uspješni, ali ne govore oni o njima već o masi "wanabe pro gambler" koji puše i puše, mislim da je to jasno, i ja se uopće ne zamaram s tim, i boli me ona stavr kaj piše u novinama.
Na zapadu je poker kultura kao kod nas bela, ali misliš da nema takvih emisija i da je sve bajno. Mi gledamo WSOOP i mislimo hebote kad bi mogo bit tamo, zemlja pokera, al daj mi onda objasni od kud UEGA i sl. sranja.
IMO nema to veze s vremenom već su to dva svijeta, i uvijek će bit podijeljenih ljudi kao i u svemu drugom.
Zadnji popravljao cgreen (14-01-2011 17:04:16)