Tema: STAKE
evo imam pitanje, što je sve potrebno kako bi od nekog stake dobili i koliko se otprilike djeli lova ako se zaradi ?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
evo imam pitanje, što je sve potrebno kako bi od nekog stake dobili i koliko se otprilike djeli lova ako se zaradi ?
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=913
aha, hvala nisam vidio...nego mislio sam stejk tipa igrac di da lovu na racun i ti dignes pa podijelite po vec otprije dogovorenom sporazumu....kako privući nekoga da te stejka itd... ?
Stejkera privuces rezultatima !
Primjer turnir kosta 100$ , prodas 50% , stejker ti posalje 50$. osvojis 1000$ . 500$ stajkeru, 500$ tebi.
Isto tako prodas 20%,30% itd.itd
matematika 2 jbg.
Imas i oblik full stakea , stejker ti plati cijeli BI a dogovor bude 20% 80% u korist stejkera od zarade..
ovo se odnosi na turnire..
kod casha ide svo po dogovoru!
Moras imati neke uspjehe na tipu igara koje zelis da te netko stejka ili nekoga tko garantira za tebe:)
aha hvala hendrix i da matematika mi je 2 ...a što se tice stejka jebiga nemam ovdje rezultata¸, baš mi je žao a htio sam malo iskoristit slobodno vrijeme i nešto zaradit ..jbg
za cega trazis stejk? SNG, MTT, cash?
Standardni deal za dugorocni stejk ti je 50/50 i to sa mekaup-om.
Za jedan turnir ti je standard 80/20.
Za cash ovisi koliko imas bb/100 itd
ma općenito sam pitao za ubuduće..jer ovako znam da mi nitko neće ponuditi stake jer nemam rezultata za to, šteta...
mozda da nisi imo onaj post sa foldanjem aseva......
hahahahahahh oces da ti nesto posaljem u PM ?
mozes probat
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora