Re: RR Poker - Ponuda
cashout ftw
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ovisi, pošto su dotični likovi dečki iz zg koje većina pokraša zna, onda neki i daLje imaju Full RB RR FTW
rb od proslog mjeseca ti sjeda 14-15, ne razumijem zasto ti to smeta
Jel i vi imate bug na rr-u da kad vas 3betaju ne mozete 4betat nego samo call/fold ili opcenito kad netko 3beta ne mozete 4betat...?Prije oko tjedan dana dok sam jos igrao je bilo u redu,sad se vratim i vidim ovo...
Ako te netko 3beta, a taj 3bet je manji od dvostrukog raisa, ne možeš ga 4betati. Primjerice. Betaš 4$ na blindovima 0.5-1$ i netko te 3beta na 6 i all in je, ne možeš 4betati.
Jel i vi imate bug na rr-u da kad vas 3betaju ne mozete 4betat nego samo call/fold ili opcenito kad netko 3beta ne mozete 4betat...?Prije oko tjedan dana dok sam jos igrao je bilo u redu,sad se vratim i vidim ovo...
To su uveli jer su se poceli pojavljivat novi mladi online igraci koji su uzasno aggro i samo 3betaju 4betaju 5betaju... Meni, kao i svim normalnim ljudima to opasno ide nakurac, i dobro je sto je ovaj site to prvi prepoznao i sprjecio te razbojnike.
Ako te netko 3beta, a taj 3bet je manji od dvostrukog raisa, ne možeš ga 4betati. Primjerice. Betaš 4$ na blindovima 0.5-1$ i netko te 3beta na 6 i all in je, ne možeš 4betati.
lol,ma znam..al ne mislim na to...nego recimo igras HUsng i raisas 3x ,lik na to npr. 4x i ti ne mozes push nego samo call/fold
haha lol
tilt te zajebava
rb od proslog mjeseca ti sjeda 14-15, ne razumijem zasto ti to smeta
ma sjeo mi je ranije tjedan dana ,pa mi bilo cudno,ali sve ok ..roba mi je objasnio
Rear_Admiral napisao:Ako te netko 3beta, a taj 3bet je manji od dvostrukog raisa, ne možeš ga 4betati. Primjerice. Betaš 4$ na blindovima 0.5-1$ i netko te 3beta na 6 i all in je, ne možeš 4betati.
lol,ma znam..al ne mislim na to...nego recimo igras HUsng i raisas 3x ,lik na to npr. 4x i ti ne mozes push nego samo call/fold
igram stalno na rr-u i ovo nikad nisam dozivio
BunGeeJump3R napisao:Rear_Admiral napisao:Ako te netko 3beta, a taj 3bet je manji od dvostrukog raisa, ne možeš ga 4betati. Primjerice. Betaš 4$ na blindovima 0.5-1$ i netko te 3beta na 6 i all in je, ne možeš 4betati.
igram stalno na rr-u i ovo nikad nisam dozivio
ne znam,kazem danas sam upalio i vidim to sranje...
ma meni je najbolje kad npr ja otvorim do 3e lik gura AI 10e drugi ga calla i meni ostaje opcija AI ili call nemozes 4b 30e
a kako je sad s random generatorm? kako sam čuo, nisu imali certifikata crno na bjelom? puno moji frendova je zato prestalo tamo igrati.
a možda je to bio samo izgovor
ma meni je najbolje kad npr ja otvorim do 3e lik gura AI 10e drugi ga calla i meni ostaje opcija AI ili call nemozes 4b 30e
da, isto se i meni događa. ako netko ima 10.50e, znam da ce bit izuzetno zanimljivo ako rejzam samo na 10e, i ako on ode all-in. lancana reakcija hehe. svi callaju, i dodje do mene koji mogu ili platit 0.50e ili shipat
a jel vam se događa da nemate timebank? to mi je definitivno najgori bug...
a jel vam se događa da nemate timebank? to mi je definitivno najgori bug...
Ne da se događa nego više namam nego imam.
KAOS, ljudi, KAOS!
Priznajem da je vrlo iritantno za igrati na tom siteu,al fishevi nadoknadjuju sve
Zadnji popravljao rounder1984 (12-02-2011 22:41:07)
stu napisao:a jel vam se događa da nemate timebank? to mi je definitivno najgori bug...
Ne da se događa nego više namam nego imam.
KAOS, ljudi, KAOS!
yup, i ja tako.. al eto slažem se s rounderom, ribe nadoknađuju sve.
jel može tko ući i igrati normalno?
meni vcrs sve stalo i zamrznulo
jel može tko ući i igrati normalno?
meni vcrs sve stalo i zamrznulo
Ima dana kad ne radi uopće, da.
šta ostali, nikome ne šteka?? pa nemogu vjerovati ja još uvijek nemogu niti ući na stranicu