Re: Malo za smirenje
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Manu Chao :card_heart :card_heart :card_heart
Stone cold nuts!
7-8 god ga slusam i siguran sam da mi nikad nece dosadit..
Zadnji popravljao Dr.Greenthumb (24-01-2011 20:37:45)
Pa evo da se javim. Jednostavno sam odusevljen sa 90% stvari koje ste ovdje stavili. Mislim da imate strasno puno ukusa za dobru glazbu. Taman sam se probudio oko 18 i 30, otvorim ovaj topic i ostanem totalno sokiran. Dali ste mi sat i nesto stvarno dobre glazbe, bas sam uzivao.
Mene u zadnje vrijeme smiruje ova scena(lost highway) sa Lou Reedom (This Magic Moment) u pozadini. A sto ces, volim te magicne momente.
Zadnji popravljao moremore (25-01-2011 00:12:20)
sorite za spam ali ima previse dobre mjuze, moj zadnji post u threadu (vjerojatno)
evo,malo ot ovo je bas za opsutanje stvar
@Green sa skinsima sam imao prevec incidenata da bi ikad velicao njihovu (mutavu) ideologiju tak da budi siguran da nikad neces cut da sam stao na njihovu stranu.
bez miše nije to to
a nec, daj dobre muzike!
joy, smithsi, manu chao...jebeni bogovi!
Očarao me na samom početku filma ( Eyes Wide Shut; S.Kubrick), valcer i za stanja melankolije i radosti. Još iz istoimenog filma, When I Fall In Love - The Victor Silvester Orchestra):
I Got It Bad ( And That Ain't Good ) - The Oscar Peterson Trio
Zadnji popravljao Dala (28-01-2011 18:12:15)
Evo jedne od mene
Nemogu vjerovati da ovu još nitko nije stavio:
Najbolji saksofon solo
Drugi najbolji saks
Ovu vjerojatno malo tko zna, meni fenomenalna, jednostavno predobra:
I ovu nitko nije stavio, a jebena je:
I sve Enyine pjesme su mi za opuštanje predobre.
Ma najjace za FT
hebeš muziku, taj film je predobar, to je od guy ritchia film ko i zdrpi i briši, Lock, Stock and Two Smoking Barrels......., sad ga moram ponovo pogledat idem stavit skidat