Re: Opčenita pitanja za HM
Use for - Replayer pa kad zavrsis review ponovo vratis site na kojem igras..Ako sam dobro shvatio..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 14 15 16 17 18 -¦- 40 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Use for - Replayer pa kad zavrsis review ponovo vratis site na kojem igras..Ako sam dobro shvatio..
i meni je tako namišteno ali isto koristi default
A hud koji koristiš ti je za Any site?
bilo mi jer namišteno samo na pokerstars pa san sad prominia na any site i sad je hud koji želim,zahvaljujem
Kako da namjestim da font color u hands dijelu HEM-a nije zeleno za win i crveno za lose, već ono crn?
Dakle ovi $ red
instaliraj si postgre ako nemas.
a podatke (po default-u ti je)
user: postgres
pass: postgrespass
Jesam, hvala, sad radi. Što trebam podesiti da mi prikazuje statistiku na stolu?
Napravio sam folder za hand history i da mi ga učitava, ali ne vidim statistiku ispod svakog igrača dok igram.
Također ne mogu označiti opciju kod PokerStarsa Track live hands
Zadnji popravljao dsaw91 (17-01-2011 20:55:43)
Kako da namjestim da font color u hands dijelu HEM-a nije zeleno za win i crveno za lose, već ono crn?
Dakle ovi $ red
bump
da li mogu istovremeno igrati na 2 sajta, a da mi HEM tracka hendove ( i da imam HUD na oba )? konkretno FT i PS.
naravno da možeš - što se HEM-a tiče upaliti možeš sve siteove na kojima ti inače radi i sve bi trebalo biti ok, ako komp ne počne štekat ofc
Da li još netko ima problema sa HEM-om na Full Tiltu kad igra neki turnir sa "multi entry"? Sve inače radi savršeno dok ne zaigram na tim turnirima. Nekad prikazuje HUD koji je predviđen za cash game a nekad (kao sad) uopće ne prikazuje HUD, ne učitava ruke i "active player window" je prazan (kao da ne igram protiv nikoga).
Što i kako?
ja zdravo seljački stopiram import i ponovo ga pokrenem...neko vrijeme radi i onda ponovo
niveaformen napisao:Kako da namjestim da font color u hands dijelu HEM-a nije zeleno za win i crveno za lose, već ono crn?
Dakle ovi $ redbump
probaj options--> settings ---> use winning/loosing row colors
tamo vjerojatno imas kvacicu, pa samo to makni..
da ali traži da slova budu crna valjda, to se neda nikak
kak da u hemu odvojim posebno HU 6max i 9max. meni sam pise recimo NL20 i tam trpa sve zajedno. trebam updateat mozda?
kak da u hemu odvojim posebno HU 6max i 9max. meni sam pise recimo NL20 i tam trpa sve zajedno. trebam updateat mozda?
Imaš filter #players.
ok pomaze to, al kak da postignem da mi pod reports sve ljepo bude razdvojeno. pise onak NL20 (HU) ... pa ispod nl20 (6 max) itditd
ok pomaze to, al kak da postignem da mi pod reports sve ljepo bude razdvojeno. pise onak NL20 (HU) ... pa ispod nl20 (6 max) itditd
Mislim da nema takve opcije nazalost..
ovaj size stupac, na to mislim
Zadnji popravljao Brky (08-02-2011 03:21:16)
ovaj size stupac, na to mislim
WTF? Nisam ni znao da to postoji. Istražit ću pa javim. Ili javi ti ako skužiš prije mene.
cash games > reports > select report name from list > winnings summary
easy
genijalci...
prokleti EV line mi je na grafu zeleni - zna itko kako bih promjenio tu boju
btw. znam da cjepidlačim, ali mi zbilja smeta što su actual i EV winnings iste boje...
Zadnji popravljao iAcesHigh (08-02-2011 04:29:17)
to je to gmiko
aces i meni je bilo zeleno, moro sam prckat nes po fileovima, cek da najdem opet
dakle
C:\Program Files\RVG Software\Holdem Manager\Config
tam s notepadom otvori file holdemmanager i nutra pronadji line
<setting name="GraphAllInEv">True,Brown,1,Dash</setting>
tebi ce pisat green, promjeni to u sta oces i sejvaj
dakle
C:\Program Files\RVG Software\Holdem Manager\Config
tam s notepadom otvori file holdemmanager i nutra pronadji line
<setting name="GraphAllInEv">True,Brown,1,Dash</setting>tebi ce pisat green, promjeni to u sta oces i sejvaj
*** works - thx... ***
Zadnji popravljao iAcesHigh (08-02-2011 15:11:49)
jel vam radi hud na ovim novim deep stolovima na starsima, meni ne....