Ne mislim ja ni sa kim da se svadjam.. sinoć došao kući oko pola 3, solidno pripit, pa reko da vidim šta ima na forumu.. Pogledam post i napišem što sam napisao.
Ova paralela izmedju gledanja highstakesa i sporta mi se ne svidja.. ja gledam nba (ili bilo kakvu fudbalsku, košarkašku utakmicu) iz zabave i zato što volim da pratim sport. Ali me absolutno ne zanima kolika je plata kojem igraču, kako mu se zove kućni ljubimac ili kako se napio i završio u krevetu sa 3 travestita.. recimo.
Vidim da ljudi masovno otvaraju accountove na FT i PS, recimo, samo da bi potrošili po par sati života svaki dan railajući na high sakesima i posle pišući po forumima kako je neki Isildur ojadio nekog lika za par milijona $$$.. Meni je to sick life i čisto gubljenje vremena. To vreme mogu da portošim mnogo pametnije.. recimo gledajući u plafon 2 sata.
Razumem da neko voli da gleda PAD, HSP i slično radi zabave i to je ok. Ali meni je to prilično dosadno i ni malo edukativno što se tiče moje poker igre, šta više, može samo da šteti. Showovi radi zabave (pijani Helmuth lupa gluposti i svadja se, Negranu trepće i ima kojekakve tikove..) može da bude zabavno ponekad pogledati.. ali pratiti fanatično sva dešavanja i sve serijale toga.. ipak ne.