Re: Mogući prop bet: 100BI na nl50 u 31 dan
tek sad vidin ovo
easy money
jel bi uzimo akcije? kolko?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Mogući prop bet: 100BI na nl50 u 31 dan
tek sad vidin ovo
easy money
jel bi uzimo akcije? kolko?
dal moram bas slat lovu? trebo bi uplacivat pare posto sam pol dio cashouto a dio prebacio na noiq i treba mi za igru. garantiram zivotom da cu ti shipnut pare ak winas. nemoras ni ti poslat robi posto vjerujem da ces isplatit ak zduvas
Jesi mislio 100 big blindova?
sretno sused...
gl zemo. nemoj sad s tih 10k odma na nl1k ic
Prima neko oklada koji dan bude odustal?
Prima neko oklada koji dan bude odustal?
+/- 15dnan, ili kak si mislio??
Sretno ti bilo nivea s ovime
sine nemoj samo kod kamatara ici posuđivat, nije ti to dobro
pa dobro tih 2500 će na rb skupit. znači u najgorem slučaju +0
pa dobro tih 2500 će na rb skupit. znači u najgorem slučaju +0
jup, riskiram rb a mogu dobit pun krc... napiso sam i na početku da je motivational bet jer baš mi se ne da igrat previše, ovak bum se natjeral, možda uz visoku cijenu
karik napisao:pa dobro tih 2500 će na rb skupit. znači u najgorem slučaju +0
jup, riskiram rb a mogu dobit pun krc... napiso sam i na početku da je motivational bet jer baš mi se ne da igrat previše, ovak bum se natjeral, možda uz visoku cijenu
svi smo uz tebe...osim kladitelja,naravno
Ti bi u svakom slučaju trebao sa ovim projektom nešto dobiti. Možda otkriješ sposobnosti za koje nisi znao da ih imaš. Daleko je 31.12.
Zadnji popravljao karik (10-02-2011 13:21:25)
neces dobit tolko od rejkbacka na 100k handova nema sanse.... mislim da sam ja otprilike dobivao oko 250 ili 300 za svakih 20k jer sam otprilike toliko radio handova mjesecno a dobivao RB uglavnom izmedu 250 i 300
neces dobit tolko od rejkbacka na 100k handova nema sanse.... mislim da sam ja otprilike dobivao oko 250 ili 300 za svakih 20k jer sam otprilike toliko radio handova mjesecno a dobivao RB uglavnom izmedu 250 i 300
možda ima neki sick deal
u svakom slučaju good luck s ovim... nadam se da ćeš uspjet ili ako ne da ćeš barem bit blizu tak da ipak na kraju mjeseca budeš u nekom plusu
jbt tek sam sad procital temu za laku lovu ak jos primas daj meni rez barem tvojih 100-200 na mojih 400-800
Zadnji popravljao deco99 (10-02-2011 13:22:47)
izaci ce sigurno u plusu ako ne odustane samo je pitanje dal ce se jebat cijeli mjesec za 1k$ ili 15K$
"Thank you for your e-mail.
As previously advised, The hand history files are stored in a separate "handhistory" directory which resides in the logs directory. There are up to 100 files, normally one per session. Log files are numbered 1, 2, etc. A log file can hold 4 MB of text, and if exceeded, it will continue on the next number automatically. After 100 sessions it will restart on 1, overwriting any data in that file. All hands that you have played are stored in the files. The hand history is in text format, and is readable.
Hand history files are stored in the following folders:
XP:
WPC - C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Local Settings\Application Data\P5\handhistory
Vista:
WPC - C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\P5\handhistory
These folders can be found easily by pasting the above locations into the Start -> Run text field and clicking "OK". The log files can be viewed using Notepad or a similar text editor, or can be read by several third party statistics applications.
If you would like us to send you this file you will be required to contact us after you have played the hands that you would like us to send to you.
Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.
Kind regards
"
Eto, riješeno je i za HH
Zadnji popravljao niveaformen (10-02-2011 18:08:19)
ej nisi mi odg primas jos oklade?
ej nisi mi odg primas jos oklade?
3 strana post 70
deco99 napisao:ej nisi mi odg primas jos oklade?
3 strana post 70
šteta mislil sam zaradit nekaj
budes li runa ka danas za monitor, gotovi su
Zadnji popravljao zamorano11 (10-02-2011 22:44:36)
kolki ti je br pocetni
kolki ti je br pocetni
a kolko skupim... neću počinjat bez 50BI
turčin je odusto od oklade...
deco je rezerviro 200$ tako da ostaje još 300...
Turcin ipak ima vjere u tebe..
mojih 400$ za tvojih 100$?