taman sam ispao sa random 2.20 turbo MTT donkfesta, od 4.5k ljudi (6-max) ispadnem 18. za 59$, sto je u svakom slucaju pomalo razocaravajuce ali svejedno. zadnja ruka je izgledala ovako pa bi molio analizu i komentare, prlicno sam sam siguran da sam sve pravilno odigrao.
UTG dobijam 10 10, stol je prilicno tight sa obzirom na blindove i razliku u nagradama. SB calla, nemam nikakav read jer su me 2 ruke prije preselili na stol. kad je SB callao min. rejz (100k) , blindovi su 25k/50k average stack je bio oko 500k ako se ne varam, imao sam priblizno 650k. na obican call , nikakav 3-bet stavljam villana na AX, eventualno KQ ili neki random manji par. flop izlazi 2 4 6 rainbow.
sa obzirom na pot i velicinu mog i njegovog stacka, odlucujem instantno shipati jer sa obicnim betom mogu dobiti call / besplatnu kartu.
nakon pola time banka calla i pokazuje AQ gdje na riveru spajka damu. to je prvo.
druga situacija koju bi mi trebalo komentirati
imam A :card_spade A :card_club , rejzam 4bb-a. villan je regular, calla. flop izlazi J :card_spade 7 :card_spade Q :card_spade
na moj 70% pot bet, villan shipa. prilicno sam siguran da je to set? pitanje je koliko cesto callam u takvoj situaciji sa A :card_spade ?
fu luck.