Tema: Projekt - part 2

Banka ponovno 600$, stars. Ovaj put necu igrati 3.30+r zbog varijance, nego 3.25-6.50$ normalni/turbo (9-90max)  zavisi sve kako me projekt krene.

Ovdje je stari topic http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=3798 i ima dosta zanimljivih postova oko 3.30+r (180ljudi) sng-a, ako nekog zanima.

planiram 6-12 stolova, zavisi sve od raspolozenja. samo da ne krene odmah swing prema dolje smile

ako netko takoder igra ove sng-ove, svaki savjet je dobrodosao. smile  gl svima

fu luck.
00

Re: Projekt - part 2

taman sam ispao sa random 2.20 turbo MTT donkfesta, od 4.5k ljudi (6-max) ispadnem 18. za 59$, sto je u svakom slucaju pomalo razocaravajuce ali svejedno. zadnja ruka je izgledala ovako pa bi molio analizu i komentare, prlicno sam sam siguran da sam sve pravilno odigrao.

UTG dobijam 10 10, stol je prilicno tight sa obzirom na blindove i razliku u nagradama. SB calla, nemam nikakav read jer su me 2 ruke prije preselili na stol. kad je SB callao min. rejz (100k) , blindovi su 25k/50k average stack je bio oko 500k ako se ne varam, imao sam priblizno 650k. na obican call , nikakav 3-bet stavljam villana na AX, eventualno KQ ili neki random manji par.  flop izlazi 2 4 6 rainbow.

sa obzirom na pot i velicinu mog i njegovog stacka, odlucujem instantno shipati jer sa obicnim betom mogu dobiti call / besplatnu kartu.

nakon pola time banka calla i pokazuje AQ gdje na riveru spajka damu.  to je prvo.

druga situacija koju bi mi trebalo komentirati

imam A :card_spade A :card_club  , rejzam 4bb-a. villan je regular, calla. flop izlazi J :card_spade  7 :card_spade  Q :card_spade

na moj 70% pot bet, villan shipa.  prilicno sam siguran da je to set? pitanje je koliko cesto callam u takvoj situaciji sa A :card_spade ?

fu luck.
00

snap call..

Ovaj sistem je genijalan ako imalo razumiješ HU kao igru,znaš iskorištavati poziciju i igraš vrlo vrlo Loose , I to jako aggresive !
Naravno sve u granicama pot odsa,vrlo rijetko overbet !!!
00

4

AA snapas, a TT betas 120k na flopu i das mu sansu da zashipa blef, nemas scare karata.. Ako calla tvoj bet turn si all in sta god da dodje

00

Tilt napisao:

AA snapas, a TT betas 120k na flopu i das mu sansu da zashipa blef, nemas scare karata.. Ako calla tvoj bet turn si all in sta god da dodje

+1

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

ty. malo sam na tiltu sad big_smile

fu luck.
00

banka na 720$ grind na 3.25/6$ SNG-ovima, paralelno ubacim koji manji MTT.

fu luck.
00

banka na 900$, probati cu 8-12 stolova 6$ sng-a, takoder paralelno mtt-ove. ako padnem nazad na 600$ opet mix sa 3.25

gl

fu luck.
00

6$ sng-ovi idu solidno, malo up, malo down ali bitno da stagniram oko 1000$, ubacim MTT koji i gg.

gl all

banka na 1000$

fu luck.
00

mali swing, banka na 750$, opet nagrindati do 1k i ponovno probati sa 6$ sng-ovima, gl.

fu luck.
00

banka na 1000$, probati shot na vece limite do kraja mjeseca, ako opet padnem na 600$, zavrsavam projekt. gl

fu luck.
00

1400$, do kraja slijedeceg tjedna igram 3.30+R i satelite paralelno. cilj je do 2K.  gl

fu luck.
00

13

toooo bakiiiiii
jos da nismo zajedno bubbleali onoga bio bi show

BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
00