Tema: Multitabliranje
Zanima me nesto vise o ovome..koliko igrate tabli, dali su to cash game ili turniri i tako neke cake i savjete vezano za to
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Zanima me nesto vise o ovome..koliko igrate tabli, dali su to cash game ili turniri i tako neke cake i savjete vezano za to
24 stolova cash-a.
Nema nekih caka. Postupno povečavaš broj stolova ovisno o tome koliko ih možeš pratiti.
Caka je u tome da ti ne bude VPIP 75% ... pa i stigneš više stolova jer ne igraš baš svaku ruku, čekaš poziciju .. itd
Dok multitableas, radit ces puno manje margnalnih poteza, nemoras cekat da se zavrsi ta ruka, nego vec na nekom drugu stolom je na tebi red...
:card_spade
od svih stvari najvažnije ti je to što multitabliranje jednostavno donosi veći profit i to je to
a sad koliko stolova i kako je druga stvar...robi svaka čast ja nemogu igrat 24 stola. možda da iman neki bijesno veliki monitor od 30 inča...a ako igraš heads up tu nebi preporučio više od 3 stola
Koliko preporučate na SNG stolova
Ne možemo ti preporučiti određenu brojku. Igraj kolko možeš igrati.
Koliko preporučate na SNG stolova
hehehe, netko može 4, netko 10 , a netko 20-30-40 i više , počneš s 4 i dodavaš si po 2 više kad vidiš da možeš pratit više
SNG je najlakši za multitablanje, pogotovo ako ne dodaješ novi stol odmah dok ispadneš.
Mislim da 15-20 tabli se igra bez problema, zato jer je rana faza 90% foldanje, ali bi onda trebo dobro znat push/fold fazu.
Ja dok sam igrao one 0,25$ po 45 o 90 ljudi igrao bih po 20-24 odjednom dok ne završim sve...
pda .. najbolje ti pocni sa minimumom i ako ti dosadno polako povečavaš broj stolova i sto je meni najbolje kada igram na više stolova ne igram baš svako smeče ... smanjio sam si VPIP i poboljšao igru time ... kemijaš na nižim lvlima (buyinovima) pa vidiš
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora