Tema: Prop bet: 2nl - 500k hands - 1k$ profit - 31 dan
Čisto informativno, kakve oddse mogu dobiti za ovo i da li bi bilo zainteresiranih za akciju, u najboljem slucaju $500 s moje strane?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Prop bet: 2nl - 500k hands - 1k$ profit - 31 dan
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Čisto informativno, kakve oddse mogu dobiti za ovo i da li bi bilo zainteresiranih za akciju, u najboljem slucaju $500 s moje strane?
neda mi se racunat , kolko je to bb/100
neda mi se racunat , kolko je to bb/100
5 BB/100 ili 10 bb/100
Zadnji popravljao Renatto888 (26-02-2011 18:10:57)
10bb/100
profit nije problem, nego igranje preko 10h dnevno
10bb/100
profit nije problem, nego igranje preko 10h dnevno
Prosjek bi bio oko 11h dnevno
Jel nebi bilo bolje utrošit to vrijeme za nekog limita od kojeg zapravo možeš imat koristi?
Mislim pa nećeš si valjda stratat život na nl2.. :S a i možeš igrat puno manje i zaradit puno više nego što ćeš ''možda'' osvojiti igrajući ovaj bet...
Kako napisah u prvom postu...čisto informativno, ali ako se nade ljudi za akciju uz ok oddse spreman sam se satrat mjesec dana pokusavajuci
kolko bi vpp skupio?
nemoj biti chiren, on je jedinstven (citaj lud), bolje da igras nl10 i napraviš 50-60k handova uz 1k profita nego da igras nl2 po cijele dane, puknut ces!!!
kolko bi vpp skupio?
cca 8k-10k...ovisi o nacinu igre
nemoj biti chiren, on je jedinstven (citaj lud), bolje da igras nl10 i napraviš 50-60k handova uz 1k profita nego da igras nl2 po cijele dane, puknut ces!!!
vjeruj da nema veze s tim sto je on napravio, jednostavno me zanima kakve oddse nudite za navedeno u naslovu pa bih molio da netko nesto predlozi!
U niti jednom trenutku nisam dao naslutiti da je to gotova stvar i da krecem od xx.xx.2011. s ovim....tek ako eventualnu ponudu budem smatrao povoljnom cu ozbiljnije razmotriti situaciju...
Onda...oddsi???
Znači i dalje grindaš ovaj level? Pretpostavljam da si postao master
Znači i dalje grindaš ovaj level? Pretpostavljam da si postao master
hehehe...mixam sa nl5 uglavnom. Trebalo mi je 13 mjeseci da skontam u cemu grijesim na nl10+, a posto je problem psiholoske prirode imam jos puno posla ga popravim...
Koliko znam dendra je uzeo na 400 000 ruku oko 700$ stim da je bilo bas bad runova i ocistio platinum,a nije bilo 10h dnevno. Mislim da se moze.
1:2 ako mislimo da si sposoban igrat 11h dnevno nl2. To da mozes imat 10bb/100 je stoposto sigurno.
Hm...moram priznati da sam ocekivao ipak malo vece brojke...jer 500k ruku u 31 dan i nije tako lako odraditi te uz sve imati min. 10bb/100...iako se radi o 2nl!
Za 1:3 bi morao dobro razmisliti da li prihvatiti ili ne ali 1:2 je stvarno premalo!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora