Tema: Mali parovi na full ringu preflop

Leak buster mi sugerira preflop raise sa svim parovima iz svih pozicija, malo sam skeptičan prema 55-22 iz UTG-a na full ringu, kakva su vaša iskustva?
Ja sam dosad foldao manje parove u ranoj i ranoj/srednjoj poziciji.

00

Re: Mali parovi na full ringu preflop

ovisi, ja inace to foldam pf a rejzam ako ima dosta fisheva iza ili weak tight igraca koji puno foldaju na cbet naravno ako bude dobar board za cbet.
ako imas veliki sample mozes si u hemu filtrirat male pp sa ranih pozicija pa vidit jel gubis il dobivas.

00

Nekdje sam čitao, ako igraš manje limite  da jih možeš i callat pfr ( zato što protivniki nisu previše agro ) i da balansiraš range onda moraš i ponekad callat i AA - KK i ako dođe izolacijski reise da ga možeš 3 betat...
Ali neznam dali je to OK jer ja igram 6 - max. Neka proji kažu.

00

kad netko sa nekakvim normalnim preflop statsima limpa pf to je uvijek pp i lako je igrat protiv takvih igraca, open rejz il fold.
okej je jedino limpat ako vec imas recimo vise od 3 limpera iza sebe i imas 22, pogotovo ako ne foldaju na rejz pf pa bezveze bildas pot kad ces vecinu vremena fulat set

00

Andre_787 napisao:

kad netko sa nekakvim normalnim preflop statsima limpa pf to je uvijek pp i lako je igrat protiv takvih igraca, open rejz il fold.
okej je jedino limpat ako vec imas recimo vise od 3 limpera iza sebe i imas 22, pogotovo ako ne foldaju na rejz pf pa bezveze bildas pot kad ces vecinu vremena fulat set

Meni ja tako najlogičnije, raise ako imam 1-2 limpera ili ako otvaram, a limapanje sa 3+.
Na sličan način igram i handove tipa KQo, KJs,QJs,A10s, samo nisam siguran da se s tim handovima može igrati iz rane pozicije,zato ih i foldam u ranoj.

00

ja te handova rejzam kolko god limpera bilo jer cu imat poziciju i inicijativu i vecinom sam ispred njihovog rangea.
easy fold sa ranih pozicija osim ako je stol pasivan i fishevi su u blindovima onda mogu rejzat KQ, AJ... pf

00