Re: Mjesecni grafovi - veljaca 2011.
Mal volume, ali sam napokon moveupao na NL25. S obzirom da igram rekreativno, ja i vise nego zadovoljan.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Mjesecni grafovi - veljaca 2011.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Mal volume, ali sam napokon moveupao na NL25. S obzirom da igram rekreativno, ja i vise nego zadovoljan.
NL25 do jučer sam bio prezadovoljan i onda mi jučer iscurilo -10BI bljak to mi je najgori session od početka NL25. Kad misliš da je gadno može to još gore hehe. Zato živio bankrol managment pa me ne uzrujava previše.
Uploaded with ImageShack.us
roba
Još sam dobro uspio i odigrat obzirom kolko sam cugao prošli mjesec... 75% HU..
Uploaded with ImageShack.us
Do 15. 2. praktički nisam ni igrao i tad sam krenuo sa super turbosima
![]()
![]()
![]()
najveći downswing koji sam imao u danu; -76 BI
Wow, pre sick Kako to uspiješ psihički podnijeti?
Koje limite igraš i koliko BI imaš za igru? Pretpostavljam SNG samo?
Tnx
fukodlak napisao:Do 15. 2. praktički nisam ni igrao i tad sam krenuo sa super turbosima
![]()
![]()
![]()
najveći downswing koji sam imao u danu; -76 BIWow, pre sick
Kako to uspiješ psihički podnijeti?
Koje limite igraš i koliko BI imaš za igru? Pretpostavljam SNG samo?
Tnx
A ono...mislim da podnosim lakše od većine jer sam overrolan za stakese koje igram i nisam results oriented. Rijetko radim isplate ( jednom u 2 - 3 mjeseca ) i $$$ mi nisu tolko bitni, ovo je još uvijek hobi.
Koliko BI imam ? teško za reći jer igram razčličite stakese. Igram gotovo isključivo sng ( ponekad ubacim koji MTT i HU ). Pošto sam tek krenuo sa super turbo SNG, igram ( ugrubo ) 60 % 10+0.5, 30 % 20 + 0.9 i 10 % 35+1.50 i ako tako gledamo sad mi je ostalo oko 500 BI. Najviše me smeta pad ROI - a sa 7 na 3 % , no mislim da ću se i zadržati na 3 % ( best of the best na super turbosima imaju 5% na sampleu od + 10 k games ) i ujedno povećati $/hr
Zadnji popravljao fukodlak (01-03-2011 16:38:20)
zato ti se predvecer ne isplati igrat sup turbo jer onda igraju na tim ulozima bi se reklo specijalisti(wptfuji,beercat,connrounder,gustav hansen...) i tesko se snjima boriti.prije sam igral najvise sup turbo al nakon par losih sessiona tiltam i vece su varijance..lakse je zaradit $$ na turbosima neg sup tur..
^^^daj nemoj tak puno igrat
Hahaha..U pravu si..Stvarno moram malo smanjit jer od ovoliko piljenja u monitor ce mi vid otic u qurac..
prijava odnosno registracija za objavu odgovora