Tema: Nanonoko represent...
neznan jeli neka zajebancija al nevirujen da me neko jebe dok san u betu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Geek world.
Nanonoko bi se trebao malo maknut od kompa i upisat se u džim.
meni taj lik neopisivo ide na kurac
meni taj lik neopisivo ide na kurac
hahahaha
geek
Ako je razer deathadder ključ uspjeha, tako ću i ja za par mjeseci NOT
ne znam zasto svi tu omalovažavate čovjeka koji je jedan od najpoznatijih online igraca ikad, to što je on geek ili nije smatram da je manje važno, jer apsolutno svi na ovom forumu u pokeraškom smislu mogu mu skinut kapu do poda, to sto on može igrat 24 stola i imat ogromnu zaradu apsolutno nije dovoljan razlog da ga zovete tako, jer ako cemo o tome i roba igra 24 stola, pa jel je netko njega nazvao geekom? Mislim da nije!!!
Siguran sam da nekim čudom jednog dana postane članom pokerproa, svi bi mu se uvlačili u guzicu...
p.s. čovjek izgleda tako kako izgleda, Bog nikog nije napravio savršenog uključujući njega, vas ili mene
Haha pa geek je općenito, a ne zato što igra 24 stola.
ne znam zasto svi tu omalovažavate čovjeka koji je jedan od najpoznatijih online igraca ikad, to što je on geek ili nije smatram da je manje važno, jer apsolutno svi na ovom forumu u pokeraškom smislu mogu mu skinut kapu do poda, to sto on može igrat 24 stola i imat ogromnu zaradu apsolutno nije dovoljan razlog da ga zovete tako, jer ako cemo o tome i roba igra 24 stola, pa jel je netko njega nazvao geekom? Mislim da nije!!!
Siguran sam da nekim čudom jednog dana postane članom pokerproa, svi bi mu se uvlačili u guzicu...
p.s. čovjek izgleda tako kako izgleda, Bog nikog nije napravio savršenog uključujući njega, vas ili mene
svaka cast lijepo si ovo rekao
to sto on može igrat 24 stola i imat ogromnu zaradu apsolutno nije dovoljan razlog da ga zovete tako, jer ako cemo o tome i roba igra 24 stola
mislim da se ovde radi o sukobu interesa.
Haha pa geek je općenito, a ne zato što igra 24 stola.
+1
PS: pogledaj onu epizodu south parka kad seru onim bajkerima da su fagovi. Nije bitno jesu gay ili nisu, "its just that, ur fag dud" .
covece sad su u svakom postu sukobi interesa zakon je lik
tip je bomba ,da bar mene svi zovu geekom i da sam takvo cudo
ova tema na njegovim stolovima...ne vidim je na starsima ili je nema ..jel zna neko link gdje je skinuti ..od ovih na starsima me vec pomalo i oci bol i a dojadile...
hyper simple sigurno
imam ja jednu zgodnu koju sam uzeo sa tiltbustera pa ako hoces dam ti ja pass za njihovu stranicu pa si skini te teme s mog acc....naknada po savjesti...hehe!
i ja sam to prvo pmislio,ali ako bolje pogledas,ima HUD
Gledo sam nekad neki njegov video i ima skroz jednostavan hud, nesta kao VPIP/PFR/3BET/AF il tako nest, i mozd cak koristi PTR3 a ne HEM
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora